Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Clooneys glamourøse polterabend!

17:30 - 27. sep 2014

Clooneys glamourøse polterabend! george clooney, hollywood

Clooneys glamourøse polterabend! george clooney, hollywood
Clooneys ven Brad Pitt er blandt de, som allerede er ankommet til Venedig for at deltage i både optakt og bryllup.

Forud for George Clooneys bryllup i Venedig på mandag står den henover weekenden på luksus i særklasse. Blandt andet var flere Hollywood-kendisser til stede, da stjernen i går inviterede til herremiddag for at sige farvel til sit ungkarle-liv.

Den amerikanske skuespiller og filmskaber George Clooney skal på mandag giftes med sin forlovede, den 36-årige menneskerettighedsadvokat Amal Alamuddin.

Brylluppet kommer til at foregå i Venedig, hvor parret allerede har befundet sig i flere dage, og dagene op til den store begivenhed står på ren nydelse. Det skriver blandt andre SE og HØR.

I løbet af fredag begyndte skaren af venner at ankomme til den smukke italienske by. Nogle af de første, som dukkede op, var filmstjernerne Matt Damon og Ellen Barkin, modellen Cindy Crawford samt Toto-guitaristen Steve Lukather.

Senere fredag skulle Clooney sige farvel til det ugifte liv, og der var derfor lagt i ovnen til ren drengemiddag på hans favoritrestaurant. Hollywood-stjernen sluttede aftenen stærkt af med shots og cigarer.

Den kommende brudgom har fået 100 kasser af sin yndlings-Tequila fløjet til Venedig, og festlighederne fortsætter da også henover weekenden.

Blandt andre Brad Pitt, Angelina Jolie og rockmusikeren Bono slutter sig til selskabet lørdag, hvor det kommende ægtepar har inviteret til reception på det 450 år gamle Palazzo Papadopoli.

De omkring 130 gæster vil i politibåde blive eskorteret til stedet, hvor der både findes hotel, luksusrestaurant og natklub.

Hvis 53-årige Clooney overlever weekendens strabadser, kan han se frem til selve brylluppet mandag. Under vielsen bliver Venedigs centrum lukket helt ned, så nysgerrige sjæle ikke kan komme alt for tæt på den celebre ceremoni.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?