Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Coke-lohan i sex-orgier

11:42 - 11. jun 2007

Coke-lohan i sex-orgier Lindsay Lohan, kokain, sex, bodyguard

LINDSAY Lohans tidligere bodyguard sagde sit job op, fordi unge Lohan var ude af kontrol – jobbet var simpelthen blevet for farligt.

 
48-årige Lee Weaver har, ifølge eget udsagn, passet på nogle af de vildeste stjerner i Hollywood. Men ingen kunne overgå 20-årige Lindsay.

 
”Jeg kan ikke engang tælle alle de gange, jeg har troet, at hun har taget en over-dosis og jeg blev nødt til at bære hende ud fra fester. Hver morgen var jeg lettet over, at hun ikke var omkommet,” siger security-manden til ’News of the World’.

 
Han fortæller interessante anekdoter om livet med skuespillerinden – Lohan har angiveligt overfaldet sin coke-dealer, da han ikke serverede en stor nok portion. Selvom dealeren trak sin pistol, angreb coke-crazy Lohan ham, men blev, heldigvis, reddet af sin bodyguard.

 
Desuden har ’Mean Girls’-stjernen også kastet sig ud i vilde orgier med piger hun har mødt til fester.

 
Lohan, der fornyligt poserede med en kniv for sin egen strube i en billede-serie, er flere gange brudt sammen og snittet sine håndled.

 
Lee beder Lohan om at tage sammen og håber hun klarer den i rehab – og efter det modtager han sin fede løncheck fra tabloid-avisen ’News of the World’ som tak for historien.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Skal du se den nye sæson af Luksusfælden?

Ja, helt sikkert
Måske
Nej, slet ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?