Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Coke-lohan i sex-orgier

11:42 - 11. jun 2007

Coke-lohan i sex-orgier Lindsay Lohan, kokain, sex, bodyguard

LINDSAY Lohans tidligere bodyguard sagde sit job op, fordi unge Lohan var ude af kontrol – jobbet var simpelthen blevet for farligt.

 
48-årige Lee Weaver har, ifølge eget udsagn, passet på nogle af de vildeste stjerner i Hollywood. Men ingen kunne overgå 20-årige Lindsay.

 
”Jeg kan ikke engang tælle alle de gange, jeg har troet, at hun har taget en over-dosis og jeg blev nødt til at bære hende ud fra fester. Hver morgen var jeg lettet over, at hun ikke var omkommet,” siger security-manden til ’News of the World’.

 
Han fortæller interessante anekdoter om livet med skuespillerinden – Lohan har angiveligt overfaldet sin coke-dealer, da han ikke serverede en stor nok portion. Selvom dealeren trak sin pistol, angreb coke-crazy Lohan ham, men blev, heldigvis, reddet af sin bodyguard.

 
Desuden har ’Mean Girls’-stjernen også kastet sig ud i vilde orgier med piger hun har mødt til fester.

 
Lohan, der fornyligt poserede med en kniv for sin egen strube i en billede-serie, er flere gange brudt sammen og snittet sine håndled.

 
Lee beder Lohan om at tage sammen og håber hun klarer den i rehab – og efter det modtager han sin fede løncheck fra tabloid-avisen ’News of the World’ som tak for historien.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?