Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Cosby svarer på voldtægts-anklager!

09:23 - 25. nov 2014

Cosby svarer på voldtægts-anklager! bill cosby, hollywood

Cosby svarer på voldtægts-anklager! bill cosby, hollywood
Cosby er måske mest kendt for sin rolle som faren i 'The Cosby Show'.

Den seneste tids anklager om adskillige voldtægter begået af Bill Cosby er indtil videre blevet mødt med stilhed af hovedpersonen selv. Men nu bryder komikeren tavsheden.

Den verdenskendte komiker Bill Cosby har de seneste to uger været genstand for en mediestorm af proportioner, efter at en række gamle anklager om voldtægt igen er kommet til overfladen.

I den forbindelse har flere af den 77-årige legendes påståede ofre valgt at stå frem for at fortælle deres historie, og sagen har allerede fået mærkbare professionelle konsekvenser for Cosby. Blandt andet har han måttet vinke farvel til flere aftaler om tv-projekter samt talkshow-optrædender.

Det skriver Ekstra Bladet.

'The Cosby Show'-stjernen har selv stort set forholdt sig tavs i forhold til de mange anklager, men overfor avisen Florida Today får skandalen alligevel et par ord med på vejen.

"Jeg ved godt, at folk er trætte af, at jeg ikke siger noget, men en mand er ikke forpligtet til at svare igen på insinuationer. Folk burde i stedet tjekke fakta. Det er urimeligt at skulle igennem alt det her, og jeg burde ikke skulle svare på insinuationer," siger Bill Cosby til avisen.

Selvom der ifølge hovedpersonen altså tilsyneladende ikke rigtigt er noget at snakke om, så frygter han dog, at skandalen har gjort folk så sure, at publikummer ved hans shows kunne finde på at møde bevæbnede op.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?