Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Coster-Waldau stjerne i USA

16:51 - 08. feb 2007

Coster-Waldau stjerne i USA Nikolaj Coster-Walduas,Lasse Hallström,New Amsterdam

JOHN Amsterdam bliver Nikolaj Coster-Walduas alias i et længere stykke tid - han har sikret sig hovedrollen i den amerikanske TV-serie 'New Amsterdam'.

Lasse Hallström står bag gyser-projektet, der skal vises i primetime på TV-kanalen 'Fox', hvis pilot-episoden bliver godkendt af seerne.

Coster-Waldau spiller en kriminalbetjent, der opklarer mord i New Yorks forurenede gader, men der er et lille twist på historien. Han er blevet forbandet, og derfor udødelig: Så John Amsterdam er flere hundrede år gammel og levede dengang, at New York hed New Amsterdam.

Coster-Waldau, der slog igennem i 'Nattevagten', har tidligere spillet med i store filmproduktioner som 'Black Hawk Down' og 'Wimbledon'.

"Det er dejligt, at han har fået en så stor rolle - jeg synes virkelig, han fortjener det," siger  Nukaka Coster-Waldau, Nikolajs kone, til B.T

Danske skuespillere er for alvor begyndt at gøre sig bemærkede på den anden side af Atlanten, med Mads Mikkelsen skamroste præstation som Le Chiffre i James Bond som flagskibet.Dagens Mening
Kommer Danmark med til VM i Rusland 2018?

Ja, helt sikkert
Måske
Nej, det sker ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?