Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Coster-Waldau stjerne i USA

16:51 - 08. feb 2007

Coster-Waldau stjerne i USA Nikolaj Coster-Walduas,Lasse Hallström,New Amsterdam

JOHN Amsterdam bliver Nikolaj Coster-Walduas alias i et længere stykke tid - han har sikret sig hovedrollen i den amerikanske TV-serie 'New Amsterdam'.

Lasse Hallström står bag gyser-projektet, der skal vises i primetime på TV-kanalen 'Fox', hvis pilot-episoden bliver godkendt af seerne.

Coster-Waldau spiller en kriminalbetjent, der opklarer mord i New Yorks forurenede gader, men der er et lille twist på historien. Han er blevet forbandet, og derfor udødelig: Så John Amsterdam er flere hundrede år gammel og levede dengang, at New York hed New Amsterdam.

Coster-Waldau, der slog igennem i 'Nattevagten', har tidligere spillet med i store filmproduktioner som 'Black Hawk Down' og 'Wimbledon'.

"Det er dejligt, at han har fået en så stor rolle - jeg synes virkelig, han fortjener det," siger  Nukaka Coster-Waldau, Nikolajs kone, til B.T

Danske skuespillere er for alvor begyndt at gøre sig bemærkede på den anden side af Atlanten, med Mads Mikkelsen skamroste præstation som Le Chiffre i James Bond som flagskibet.Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?