Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Craig om Bond-rolle: Kun for pengene!

15:47 - 08. okt 2015

Craig om Bond-rolle: Kun for pengene! daniel craig, james bond, spectre

Craig om Bond-rolle: Kun for pengene! daniel craig, james bond, spectre
Blandt andre Idris Elba er blevet rygtet til at tage over som Agent 007.

Lige nu ville den engelske skuespiller hellere skære sig i håndleddene end medvirke i endnu en agentfilm.

Han har netop medvirket i den nyeste Bond-installation, 'SPECTRE', og hvis det stod til Daniel Craig, er det sidste gang, han har indtaget rollen som den suave agent.

I et interview med magasinet Time Out lægger den 47-årige stjerne således ikke skjul på, at han er mere end bare en smule træt af jobbet og i øjeblikket slet ikke kunne forestille sig igen at optræde som titelfigur i den populære filmserie.

"Jeg ville hellere knuse det her glas og skære mine håndled over. Nej, ikke lige nu. Slet ikke," udtaler Craig, som nu er oppe på i alt fire 007-film, og fortsætter:

"Det er fint. Jeg er ovre det her for nu. Vi er færdige. Jeg har bare lyst til at komme videre."

Ifølge den metaltrætte engelske skuespiller selv ville han kun overveje endnu en omgang med pistol og jakkesæt "for pengenes skyld".

Men trods sin tøven, afslørede Daniel Craig for nylig, at han via sin kontrakt allerede er forpligtet til at medvirke i endnu en Bond-film.

"Det bliver sværere og sværere. Men sådan er livet. Jeg bliver ved, så længe jeg er fysisk i stand til det. Jeg har kontrakt på en mere, men jeg lover ikke noget," sagde superstjernen.

Læs også   Mest populære