Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Daniel Agger: Stopper karrieren!

12:36 - 09. jun 2016

Daniel Agger: Stopper karrieren! Daniel, Agger, Stopper, Karrieren

Daniel Agger inviterede til et uformelt pressemøde torsdag formiddag i Rosenhøj Boldklub, hvor han meddelte at han stopper karrieren!

I en alder af 31 år, har den tidligere Liverpool og Brøndby spiller besluttet sig for at den sidste kamp på topplan er spillet.

“Det bliver svært det her,” sagde Daniel Agger.

“Det er ikke noget der er nemt. Jeg får det endnu sværere, når jeg ser hvor mange er mødt op. Det har været svært, men jeg trækker stikket, og jeg er ikke i tvivl om at det er den rigtige beslutning,” lød den endelige dom.

Daniel Agger har brugt det seneste halve år til at tænke over fremtiden. De seneste to uger har han haft ekstra mulighed for at tænke på om han skulle fortsætte eller om det var slut.

Han er efter mange overvejelser kommet frem til, at kampen mod Sønderjyske for Brøndby d. 29. maj blev den sidste kamp på topplan. 

“Jeg har talt med både Åge Hareide og Morten Olsen. De sagde begge, at jeg skulle fortsætte,” fortalte Daniel Agger.

“Jeg havde mange muligheder, og det var positivt. Det bekræftede mig i, at der var folk i verdenen der synes at det var acceptabelt. Tyrkiet er det jeg har tænkt mest over,” fortalte han.

Kroppen er meget slidt og det er definitivt slut med fodbold på topplan. Daniel Agger har i sin karriere kæmpet med mange skader.

Rygskaderne har voldt ham store udfordringer og kostet lange skades pauser. Dette er i sidste ende det der har fået ham til at trække stikket.

Se her hvad Daniel Agger selv skrev på Twitter:

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?