Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Dansk Filmskat, ny Tv streaming tjeneste !

16:31 - 25. feb 2015

Dansk Filmskat, ny Tv streaming tjeneste ! Dirch Passer, Ove Sprogøe, Lille-Per, Erik Clausen, Allan Olsen, Axel Strøebye

Dirch Passer, Ove Sprogøe, Lille-Per, Erik Clausen, Allan Olsen og Axel Strøebye samt et hav af andre danske filmikoner får fra i dag deres helt egen digitale streaming-tjeneste.

Navnet er  'Dansk Filmskat'  og udbydes af Nordisk Film er fyldt med danske filmklassikere fra 1931 og frem.

Det blev i dag fejret på Nordisk Film i Valby, hvor danske filmlegender som Morten Grunwald, Lone Hertz, Allan Olsen, Lisbet Dahl, Bent Fabricius Bjerre, Søren Kragh-Jacoben og Erik Clausen var til stede. 

På alle platforme

Dansk Filmskat samler danske film produceret fra 1931 og frem, og hver uge tilføjes klassikere i alle genrer. Filmene er digitalt restaureret, så de kan ses i bedste billed- og lydkvalitet på tablet, computer, smartphone, Chromecast og via AirPlay. I løbet af 2015 vil Dansk Filmskat også blive tilgængelig på Smart-TV.

”De danske filmklassikere går i arv fra generation til generation, fordi de har en særlig plads i danskernes hjerter. Og vi er stolte af at kunne dedikere en hel filmtjeneste kun til den danske filmskat, så Dirch, Olsen Banden og Lille-Per kun er et klik væk. Filmene er i re-mastered HD-kvalitet og står skarpere end nogensinde,” siger Allan Hansen, adm. direktør i Nordisk Film. 

Ekstramateriale
Nordisk Film har oplevet stor efterspørgsel på ekstramateriale fra filmklassikerne. På Dansk Filmskat er det nu muligt at se bag om-optagelser på bl.a. Olsen Banden og Morten Korch samt eksklusive interviews med nulevende stjerner, der har været med til at præge dansk film i årtier. Oplev Ghita Nørby, Morten Grunwald og Bent Fabricius-Bjerre fortælle historier fra dengang, det hele var lidt sjovere.


Dansk Filmskat går i luften idag  den 25. februar med et introduktionstilbud, hvor danskerne i en begrænset periode kan prøve 1. måned gratis. Pris pr. måned: 49 kr. 

 Dagens Mening
Kommer Danmark med til VM i Rusland 2018?

Ja, helt sikkert
Måske
Nej, det sker ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?