Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Dansk Filmskat, ny Tv streaming tjeneste !

16:31 - 25. feb 2015

Dansk Filmskat, ny Tv streaming tjeneste ! Dirch Passer, Ove Sprogøe, Lille-Per, Erik Clausen, Allan Olsen, Axel Strøebye

Dirch Passer, Ove Sprogøe, Lille-Per, Erik Clausen, Allan Olsen og Axel Strøebye samt et hav af andre danske filmikoner får fra i dag deres helt egen digitale streaming-tjeneste.

Navnet er  'Dansk Filmskat'  og udbydes af Nordisk Film er fyldt med danske filmklassikere fra 1931 og frem.

Det blev i dag fejret på Nordisk Film i Valby, hvor danske filmlegender som Morten Grunwald, Lone Hertz, Allan Olsen, Lisbet Dahl, Bent Fabricius Bjerre, Søren Kragh-Jacoben og Erik Clausen var til stede. 

På alle platforme

Dansk Filmskat samler danske film produceret fra 1931 og frem, og hver uge tilføjes klassikere i alle genrer. Filmene er digitalt restaureret, så de kan ses i bedste billed- og lydkvalitet på tablet, computer, smartphone, Chromecast og via AirPlay. I løbet af 2015 vil Dansk Filmskat også blive tilgængelig på Smart-TV.

”De danske filmklassikere går i arv fra generation til generation, fordi de har en særlig plads i danskernes hjerter. Og vi er stolte af at kunne dedikere en hel filmtjeneste kun til den danske filmskat, så Dirch, Olsen Banden og Lille-Per kun er et klik væk. Filmene er i re-mastered HD-kvalitet og står skarpere end nogensinde,” siger Allan Hansen, adm. direktør i Nordisk Film. 

Ekstramateriale
Nordisk Film har oplevet stor efterspørgsel på ekstramateriale fra filmklassikerne. På Dansk Filmskat er det nu muligt at se bag om-optagelser på bl.a. Olsen Banden og Morten Korch samt eksklusive interviews med nulevende stjerner, der har været med til at præge dansk film i årtier. Oplev Ghita Nørby, Morten Grunwald og Bent Fabricius-Bjerre fortælle historier fra dengang, det hele var lidt sjovere.


Dansk Filmskat går i luften idag  den 25. februar med et introduktionstilbud, hvor danskerne i en begrænset periode kan prøve 1. måned gratis. Pris pr. måned: 49 kr. 

 Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?