Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Dansk komikers nøgenfoto går verden rundt!

08:37 - 18. dec 2015

Dansk komikers nøgenfoto går verden rundt! torben chris

Dansk komikers nøgenfoto går verden rundt! torben chris
Torben Chris kan ikke forstå Facebook-opslagets popularitet.

Torben Chris synes, det er "åndssvagt", at de internationale medier nu har taget fat på hans virale Facebook-update, hvor han anfægter samfundets nøgen-forskrækkelse.

Torben Chris slog forleden et slag for, at voksne godt må være nøgne sammen med børn, uden de konstant skal beskyldes for pædofili.

I Facebook-opslaget ses komikeren i et badekar med sin 2-årige datter, og nu har ikke kun de danske, men også de internationale medier taget fat i historien.

Sådan skriver Ekstra Bladet.

Blandt andet har britiske The Sun skrevet om Torben Chris' familiebad under overskriften "Far bliver stemplet som 'pædo' for Facebook-billede, hvor man ser ham i bad med sin datter".

Men af visse andre medier er historien dog blevet vinklet i komikerens favør. Det ligeledes britiske mandeblad UniLad lægger således vægt på, hvordan Chris med sin opsang "forsvarer fædre".

Komikeren er selv overrasket ovet, at opslaget har fået så meget international bevågenhed.

"For hvis vi er uden for Danmarks grænser, er det jo bare en historie om en skandinavisk mand, der er i bad med sin datter. Og det burde simpelthen ikke kunne gå 'world wide'. Det kan det kun, fordi hele verden åbenbart er af lave, og fordi det åbenbart er et verdensomspændende problem, at tosserne på en eller anden måde har fået magten over på deres side vedrørende nøgenhedsforskrækkelse," siger Torben Chris til Ekstra Bladet.Dagens Mening
Kommer Danmark med til VM i Rusland 2018?

Ja, helt sikkert
Måske
Nej, det sker ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?