Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Dansk millionfilm droppet efter to uger!

18:08 - 06. dec 2017

Dansk millionfilm droppet efter to uger! dejan cukic,fantasten

Dansk millionfilm droppet efter to uger! dejan cukic,fantasten
Efter bare to uger i landets biografer er filmen Fantasten igen taget af plakaten.

Efter kun to uger i landets biografer er filmen, Fantasten, med Dejan Cukic i hovedrollen igen taget af plakaten.

Den nye film danske film, Fantasten, havde premiere i starten af november, og den er bestemt ikke kommet godt fra start.

Allerede efter to uger er filmen blevet taget af plakaterne i de 45 biografer, den blev vist i. Det skete efter et skuffende billetsalg på blot 6.028 i de få uger, hvor filmen kørte, skriver Ekstra Bladet.

Producer på filmen Maja Dyekjær er skuffet over den manglende succes.

”Det er selvfølgelig enormt skuffende, at vi ikke har solgt flere billetter, end vi har, men det er et vilkår i filmbranchen i dag. Her klarer mainstream-filmene sig bedst, og 'Fantasten' er jo en lidt atypisk film. Til sådan en film bliver der ikke sat mange penge af til lancering, og det har betydet, at publikum har haft sværere ved at opdage filmen”, fortæller hun til Ekstra Bladet og fortsætter:

”Vi har ikke investeret meget i reklamer og tv-spots, og når man ikke er så synlig, så er det hurtigt andre film, der får plads. Derfor har jeg også måttet skuffe flere, der har ringet og spurgt til filmen. For den går ikke længere i København, men kun små steder som Vig og Præstø”, siger hun.

Maja Dyekjær fortæller at filmen langt fra har indtjent de penge, som er brugt på den, men håber på den på længere sigt kan tjene pengene hjem.

”Filmen har kostet 6,9 millioner at lave, og af de penge er en million betalt af privatkapital. De penge er ikke tjent hjem, men vi håber, at de kommer ind, når filmen bliver tilgængelig på film og stream”, siger hun.

Filmproducenten mener ikke at den manglende succes har noget at gøre med, at filmen simpelthen ikke er god

”Det har jo noget med filmen at gøre, fordi det netop ikke er en typisk film. Det gør den sværere tilgængelig, og det kræver mere af publikum. Sådan en film har det generelt også sværere i biograferne. I dag er der jo også så meget, vi kan underholde os med, så det er svært at gøre opmærksom på sig selv, og der har vi ikke været gode nok”, siger Maja Dyekjær.Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?