Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Dansk plus-size model: Jeg er sexet!

15:37 - 14. jun 2015

Dansk plus-size model: Jeg er sexet! Josephine Dahl Christensen, model

Dansk plus-size model: Jeg er sexet! Josephine Dahl Christensen, model
Josephine Christensen har arbejdet som model i 4 år.

At være lille og spinkel er ikke nødvendigvis et krav for at være model. Det er den danske model Josephine Dahl Christensen et levende bevis på. Nu vil hun være international model.

Det er kun et par måneder siden at Sports Illustrated Swimsuit Edition præsenterede den første plus-size model på forsiden.

Men også i det danske har vi modeller der kan konkurrere om en plads på forsiden. En af dem er den 28-årige Josephine Dahl Christensen, der til dagligt arbejder som model for Le Management.

I løbet af de 4 år hun har været model, har indtjeningen endnu ikke været nok til at hun kan leve af det, og hun håber derfor nu på at kunne få et internationalt modeljob.

- Drømmen er at arbejde som model i USA. Der er et større marked for plus-size modeller der, end der er her i Europa, siger hun.

Josephine har allerede haft indtil flere modeljobs både i England og Tyskland, så drømmen om en international karriere er ikke så langt væk, som det umiddelbart kunne lyde.

Da forespørgslen på plus-size modeller ikke så voldsom i USA, mener direktøren for Elite Model Management, Munir Bouylud ikke at det danske marked kan sammenlignes med de udenlandske.

- Det handler om udbud og efterspørgsel. Der er ikke så stor efterspørgsel på plus-size modeller i Danmark. Der er mange flere plus-size butikker i USA, end der er her i Danmark. Så modelbureauerne bliver også kontaktet oftere, end vi gør her, siger han til Ekstra Bladet.Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?