Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Dansk politiker-babe smider tøjet!

15:48 - 21. apr 2015

Dansk politiker-babe smider tøjet! nikita klæstrup, m!, politik

Dansk politiker-babe smider tøjet! nikita klæstrup, m!, politik
Fra fotoshootet til M!

20-årige Nikita Klæstrup får endnu engang opmærksomhed for andet end sin konservative politik med topløs optræden i M!

Først blev hun kendt for den ekstremt nedringede kjole, hun bar ved en fest hos Konservativ Ungdom, og på torsdag pryder Nikita Klæstrup så forsiden af det nye M!

Men selvom hun altså forsat insisterer på at lade tøjet falde, så er det et valg, der ikke har været uden udfordringer for den 20-årige politiker.

"Det har virkelig været overvældende. Første gang, historien kørte, var det vildt. Men det var også trist, fordi jeg samtidig skulle forsvare, at jeg også kan være intelligent, selv om jeg tager en fræk kjole på som ungdomspolitiker," forklarer Nikita Klæstrup til M! og fortsætter:

"Det er lidt, som om man i Norden ser ned på politikere, der gør noget ud af deres udseende. Bare tag Helle Thorning-Schmidt, der bliver kaldt 'Gucci-Helle'. Det behøver altså ikke at være negativt at gå pænt klædt."

Den nyudklækkede student, som selveste Playboy har skrevet om, er da også glad for sin påklædning - eller mangel på samme - i den kommende udgave af M!

"Jeg er meget tilfreds. Jeg synes, jeg ser godt ud på dem. De giver mig et egoboost. Jeg er særligt glad for mine blå øjne. Samtidig synes jeg, det har været en sjov måde at udfordre mig selv på," lyder det fra Klæstrup.

Nikita Klæstrups popularitet understreges fint af de næsten 100.000 følgere, hun har skrabet sammen på Instagram, og mon ikke det tal øges, når M! nummer 210 kommer i handlen på torsdag?

Se den unge politiker snakke om sin efterhånden verdenskendte nedringede kjole i følgende klip:

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?