Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Dansk skuespiller-par bryder med hinanden!

09:05 - 17. feb 2016

Dansk skuespiller-par bryder med hinanden! peter christoffersen, danica curcic

Danica Curcic og Peter Christoffersen går fra hinanden efter fem år.

Peter Christoffersen afslører overfor Ekstra Bladet, at han og skuespil-kollegaen Danica Curcic ikke længere er kærester.

"Jeg vil ikke udtale mig om vores forhold udover at sige, at vi ikke længere er kærester," fortæller hovedrolleindehaveren i den danske gyseriflm 'Shelley'.

Peter Christoffersen fortæller til gengæld gerne om, hvordan det har været at spille sammen med Curcic, som blandt andet har vundet en Robert- og en Bodilpris.

"I ’Fasandræberne’, hvor jeg spiller skurken,  ryger jeg ud i et voldsomt slagsmål med Danicas karakter Kimmie. Men det var en stor fordel for scenen, at vi kendte hinanden privat. Det var jo meget fysisk og voldsomt. Og jeg er sikker på, at Danica også følte det på samme måde," siger han og fortsætter:

"Vi har også lige spillet sammen på Det Kgl. Teater i ’Romeo og Julie’, hvor jeg spillede Mercusio. Her spillede Danica rollen som Julie. Og det gik fint, selv om vi ikke var kærester længere. Der er overhovedet ingen dårlige vibrationer imellem os. Og vi taler fint sammen."Dagens Mening
Kommer Danmark med til VM i Rusland 2018?

Ja, helt sikkert
Måske
Nej, det sker ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?