Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Dansk tv-vært bestjålet under OL!

10:57 - 16. aug 2016

Dansk tv-vært bestjålet under OL! Rasmus Tantholdt, bestjålet, TV2,

Rasmus Tantholdt har fået stjålet en taske med dyrt tv-udstyr i Rio.

Sammen med sin fotograf sad Rasmus Tantholdt i restauranten på deres bevogtede hotel og redigerede et indslag til TV2. Pludselig manglede de en taske med dyrt tv-udstyr, fortæller korrespondenten på tv2.dk.

”Vores taske stod i et hjørne af restauranten omkring fem meter fra os, hvor tjeneren havde bedt os om at stille den. Da vi efter nogle timers redigering skulle have tasken med op på værelset, var den væk.

I stedet stod der en anden taske. Den indeholdt et par aviser og en flaske vand. Intet tv-udstyr, fortæller Rasmus Tantholdt.

Det er ikke første gang under legene i Rio, den populære tv-vært er blevet forsøgt bestjålet, men dengang reagerede han hurtigt.

”Vi bor på den verdensberømte strand Copacabana, hvor antallet af gaderøverier er steget med 46 procent på et år. For nogle dage siden oplevede vi et forsøg på endnu et tyveri.

En mand forsøgte at tage en af vores tasker, da vi sad på en af byens pladser. Denne gang opdagede vi det i tide og fik tasken hevet til os”, skriver Rasmus Tantholdt.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?