Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

De ti mest søgte modeller i 2014!

08:40 - 26. dec 2014

De ti mest søgte modeller i 2014! Kate Upton, Heidi Klum, Kendall Jenner, Miranda Kerr

Den amerikanske model Kate Upton vandt i sidste uge titlen som ’Sexiest Woman Alive’ og nu kommer det frem, at hun også er den, som er blevet googlet mest i 2014!

Det var i sidste uge, at bladet People kårede Kate Upton som ’Sexiest Woman Alive’, og nu er det også kommet frem, at hun er den model, som er mest søgt på google i hele 2014! Det skriver Ekstra Bladet.

Ved at hun er den mest søgte, så overgår hun andre kendte modeller såsom Kim Kardashians lillesøster Kendall Jenner og Miranda Kerr, som tidligere var model for Victoria’s Secret. Men de følger hende lige i hælene på anden- og tredjepladsen som de mest søgte modeller på google i 2014.

Det diskuteres, om den 22-årige model Kate Uptons høje tal på google er på grund af hendes skønhed, hendes store barm, eller fordi hun har skabt opmærksomhed efter at hun har medvirket i den romantiske komdie ’The Other Woman’, og privat har haft et forhold til Justin Verlander, en populær baseball-spiller.

Længere nede på listen kommer andre modeller som Heidi Klum på fjerdepladsen, Gisele Bündchen på femtepladsen, Kate Moss som nummer seks, Behati Prinsloo på en syvende plads, Gigi Hadid på en ottende plads, Karlie Kloss som nummer ni og Naomi Campbell som nummer ti.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?