Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

De Unge Mødre-par bliver i fængslet!

10:25 - 09. apr 2016

De Unge Mødre-par bliver i fængslet! Hannah Melissa Ginic, Rene bæk, de unge mødre, overfald, ekskæreste, Jeanette, dum, varetægtsfængsel

De Unge Mødre-par bliver i fængslet! Hannah Melissa Ginic, Rene bæk, de unge mødre, overfald, ekskæreste, Jeanette, dum, varetægtsfængsel
De Unge Møde-parret har fået forlænget varetægtsfængslingen efter overfald på ekskæresten.

Varetægtsfængslingen af De Unge Mødre-parret, Hannah Melissa og René, er blevet forlænget med fire uger imens overfaldet på ekskæresten undersøges. 

23-årige Hannah Melissa Ginic og kæresten René Bæk holdes fortsat varetægtsfængslet og gik i denne uge glip af datteren Mollys et-årige fødselsdag.

Hannah Melissa og René har siddet varetægtsfængslet i tre uger efter at Renés ekskæreste Jeanette Aae Stampe Kristensen anmeldte parret for et voldeligt overfald. Angiveligt blev Jeanette lokket ind i en bil med parret, der førsøgte at tage kvælertag på hende, inden de smed hende ud af bilen og overfaldt hende. Den overfaldet ekskæreste blev fundet af et ældre ægtepar.

Selvom parret nægter sig skyldige, har de begge frivilligt accepteret forlængelse af varetægtsfængslingen med yderligere 4 uger, imes sagen efterforskes.

”Anklagemyndigheden har lovet et anklageskrift i løbet af de næste 14 dage” meddeler Renés advokat, Kaare Kristensen, der ikke har lyst til at kommentere yderligere på situationen.

Parrets yngste datter, Molly, måtte derfor fejre sin første fødselsdag uden sine forældre hos sin dagplejemor.

Kilde: HER&NU

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?