Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Deltog i nøgen-tv: Uprofessionelt lort!

10:45 - 04. mar 2015

Deltog i nøgen-tv: Uprofessionelt lort! lærke mercedes, adam og eva, tv3

Lærke Mercedes fortryder bittert sin medvirken i TV3's 'Adam og Eva'.

"Det var en dårlig, dårlig, dårlig oplevelse."

Sådan siger Lærke Mercedes om sin deltagelse i TV3's nøgendatingshow 'Adam og Eva', der mandag kørte over skærmen med det sidste af i alt fem afsnit.

Den 23-årige kvinde fortæller i et interview med Ekstra Bladet om det, der blev alt andet end gode dates under sydens sol.

"Jeg fortryder det så meget. Jeg kan ikke anbefale nogen at tage afsted. Man kommer på ingen måde hjem og er klogere på sit kærlighedsliv," siger Lærke Mercedes.

Den tidligere stripper og Side9-pige beretter blandt andet, hvordan de mænd, hun blev sat sammen med, knapt kunne have været længere fra hendes præferencer.

"Jeg fik hurtigt at vide, at jeg var det perfekte match, og at de gerne ville gerne sende mig af sted," lyder det fra Lærke, som dog fik indtrykket af, at det 'det perfekte match' mest af alt handlede om, at hun overhovedet var interesseret i at deltage i programmet — flere andre var nemlig allerede sprunget fra.

Det viste sig da også, at Lærke Mercedes' ønske om at møde mænd, der ikke var pladderromantiske eller havde børn, på ingen måde blev mødt.

I Grækenland stod den således på dates med henholdsvis en far samt en fyr, som overraskede hende med tørrede rosenblade i hjerteform.

"Det var til at brække sig over. Det var slet ikke min type. Jeg vil have en rigtig mand. Ikke en tøset mand," fastslår den skuffede deltager.

Men ikke nok med, at mændende slet ikke levede op til forventningerne — det var samtidigt et helvede for Lærke at være på settet, da TV3's tv-hold ikke behandlede hende ordentligt.

"Jeg fik skæld ud af tv-holdet rigtig mange gange. Enten fordi jeg talte med de andre deltagere, når kameraerne var slukkede, eller hvis jeg gik i bad på hotellet, eller hvis jeg ikke var lige præcis der, hvor de sagde, jeg skulle være," forklarer hun og tilføjer, at hun på et tidspunkt fik nok og gik grassat på en TV3-medarbejder.

"Det skulle jeg have gjort fra dag et, for så havde jeg måske haft en bedre oplevelse, for jeg tror, at manden forstod, hvad jeg mente. Jeg råbte, at han aldrig skulle råbe af mig mere. Jeg havde ikke lavet andet end at finde mig i dem hele ugen, og hvis jeg skulle lave deres uprofessionelle lort færdigt, så skulle de behandle mig ordentligt. Jeg er jo ikke nogen hund," siger Lærke Mercedes og fortsætter:

"Men forestil dig at være nøgen og få skæld ud af en flok mennesker, du ikke kender. Jeg har aldrig følt mig så nøgen som på den tur, og jeg har en fortid som stripper! Det var rigtig ubehageligt at blive råbt ad og hundset rundt med, når man ikke har tøj på."

Lærke Mercedes' jævnt dårlige oplevelse med TV3-programmet blev rundet af med en omgang blærebetændelse, foranlediget af et ikke særligt solrigt Grækenland.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?