Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Dennis Knudsen: Ikke den skarpeste kniv!

10:35 - 20. sep 2015

Dennis Knudsen: Ikke den skarpeste kniv! dennis knudsen

Dennis Knudsen: Ikke den skarpeste kniv! dennis knudsen
Knudsen indrømmer, at han ikke er den skarpeste kniv.

Kendis-frisøren taler ud efter restaurant-fiasko.

Der var stor ståhej, da Dennis Knudsen for lidt over en måned siden slog dørene op til sin nye jetset-restaurant. Men spisestedet med navnet ‘Kontrast’ fik hurtigt et kollaps.

Og det skyltes, at ja… kontrasten simpelthen var for stor mellem de to ejere. Det fortæller Dennis Knudsen i et åbenhjertigt interview, hvor han også peger fingre ad sig selv.

“Karina Hegaard, hendes venner og selv folk, jeg ikke kender, har haft meget travlt på det seneste med at mene noget om mig - om at jeg har stjålet fra ’Kontrast’, har fyret min direktør og personalet i min brandert - og en masse andre ting. Og skal jeg være grov, er svaret bare: ’Hvad havde I forventet? Ham fyren, der gik ud af Mørkhøj Skole med de dårligste karakterer, er sgu’ ikke den skarpeste kniv i skuffen’, og virkeligheden er desværre, at jeg har været for naiv og godtroende,” siger Dennis Knudsen til Ekstra Bladet.

Skulle stå for kunsten
Knudsen fortæller, at han skulle have gjort sit forarbejde bedre og researchet sin partner, inden han skød over en million i restaurant-projektet.

“I virkeligheden kendte jeg slet ikke Karina. Kun fra bylivet, fordi hun havde haft ’Bee Proud’ - to Gay Diskoteker. I bakspejlet kan jeg se, at jeg skulle have haft rådgivere på til at tjekke hende og alt, hvad vi skulle lave sammen. Men min ivrighed efter at forfølge drømmen tog overhånd, så jeg smed 1,7 mio. kr., mens Karina og hendes mand kun lagde 150.000 kr. Derudover kom Karina med sit know how og sin bevilling, og vi lavede en skriftlig samarbejdsaftale om partnerskab: Hun tog sig af alt det praktiske - drift, leverandører og personale, mens jeg stod for det kunstneriske og for at trække kunder til. Det andet havde jeg ingen forstand på,” siger han til Ekstra Bladet.  

Champagnedreng fik bægeret til at flyde over
I sidste uge kom det frem, at der opstod et kæmpeskænderi mellem Dennis Knudsen og Karina Hegaard, efter at Mads Dinesen, også kendt som Champagnedrengen, havde drukket sig helt i hegnet på restauranten.

Frisør-Dennis erkender, at det var synet af en stangberuset champagnedreng, som fik ham til at springe i luften af raseri.

“Mads havde drukket så meget, at jeg vurderede, at han var i livsfare. Hans læber var blå, og jeg kunne ikke komme i kontakt med ham. Han lå i sit eget bræk lige ved vores restaurant, og han havde brug for hjælp - ikke for skuldertræk. Der chokerede Karina mig, og her gik det op for mig, at vores værdier var uforenelige. Jeg kan sagtens have råbt ’I er nogle skiderikker. I skulle fyres hele bundtet’ eller noget i den stil. Jeg var virkelig ophidset. Vi holdt firmafest for salonen og havde da fået noget at drikke, så da dette fik mig op i det røde felt, blev jeg sgu’ vred. Og da Karina har råbt tilbage, kan jeg sagtens have sagt noget i retning af ’hvis du vil have krig, så får du krig’. Men det betyder jo ikke, at jeg har stået og sagt til hende, at vi skal slås til sidste blodsdråbe, som hun i sine ’offer-interviews’ nærmest giver udtryk for.”Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?