Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Depardieu: Jeg var prostitueret!

17:36 - 07. okt 2014

Depardieu: Jeg var prostitueret! gérard depardieu

Depardieu: Jeg var prostitueret! gérard depardieu
Depardieu er ganske glad for vin. Op til 14 flasker om dagen faktisk.

Den verdenskendte franske skuespiller Gérard Depardieu afslører nu, at han har en fortid som trækkerdreng. Indrømmelsen optræder blandt mange flere af slagsen i franskmandens nyudkomne selvbiografi.

Gérard Depardieu, som blandt andet kendes for sin rolle i 'Asterix og Obelix', afslører i sin nye selvbiografi en lang række sandheder om sit liv. Det skriver SE og HØR.

'It Happened Like That' (Ce c'est fait comme ca) skildrer således alt fra stjernens massive alkoholisme til hans fortid som prostitueret.

Sidstnævnte detalje beskrives i et uddrag fra selvbiografien, som avisen Daily Mail bragte i søndags:

"Lige siden jeg var helt ung, har jeg vidst, at jeg appellerer til homoseksuelle," fortæller skuespilleren, der derfor blot "bad om penge, når mændene nærmede sig."

Depardieus oplevelser som prostitueret i de parisiske gader var blot starten, og de blev efterfulgt af mange andre tunge erfaringer. Her kan blandt andet nævnes adskillige tyverier, hans søns tragiske død, fængselsophold og opgravning af et lig på en kirkegård.

Men også den franske skuespillers venskab med den russiske præsident, Vladimir Putin, berettes der om i værket.

Depardieu havde, for ikke at skulle betale den ekstremt høje franske topskat, vendt sit hjemland ryggen, og sidste år fik han så et russisk pas udstedt af Vladimir Putin, som sidenhen er blevet hans fortrolige.

"Der er en fyr, som oversætter mine franske breve til russisk. Putin er ligesom en gammel ven. Vores brevkorrespondance morer ham, og han svarer gerne tilbage," siger Gérard Depardieu.

Selvbiografien står dog ikke alene, når det kommer til afsløringer om den karismatiske skuespillers liv. Han har nemlig selv flere gange før været fremme med chokerende historier.

Tidligere i år fortalte Depardieu for eksempel om sit voldsomme alkoholforbrug, der starter om formiddagen og slutter op til 14 flasker vin senere.

"Jeg kan godt lide den eufori, det skaber at være fuld. Jeg føler mig i live og entusiastisk," udtalte han dengang.

Han uddyber dog punktet i sin nye bog:

"Hvis jeg er alene, er jeg nødt til at drikke for ikke at blive sindssyg."Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?