Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Depp sælger sin franske landsby!

16:57 - 25. jun 2015

Depp sælger sin franske landsby! johnny depp, amber heard

Skuespilleren vil af med sine idylliske ejendomme i Frankrig for omkring 173 millioner kroner.

Johnny Depp sælger sit franske hjem - som ret beset er en hel lille landsby - for den nette sum af 173 millioner kroner.

'Pirates of the Caribbean'-stjernen købte ejendommen tilbage i 2001, da han datede sangerinden Vanessa Paradis, og han har flere gange brugt det som feriested sammen med sine børn Lily-Rose, 16, og Jack, 13.

Men efter i februar at være blevet gift med skuespillerinden Amber Heard har stjernen valgt at afslutte det kapitel af sit liv og sælge hjemmet, der i alt rummer 1.000 kvadratmeter beboelse og blandt andet består af et hovedhus, flere gæstehuse, en café, en kirke, to swimming pools samt en skateboardpark.

Direktøren for Sotheby's France, Alexander Kraft, udtaler:

"Johnny har besluttet sig for at sælge sin Plan de la Tour-ejendom for at afslutte det kapitel af sit liv og komme videre. Han håber, at den kommende ejer vil nyde stedet lige så meget, som han selv har gjort, og give vedkommende lige så meget glæde, som det gav ham."

Den 52-årige skuespiller brugte i sin tid omkring 100 millioner kroner på at renovere 'landsbyen', der ligger tæt på St. Tropez.

En lang række af Depps private ejendele vil også overgå til den fremtidige køber.

Læs også   Mest populære