Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Derfor hedder hun Irina The Diva!

11:39 - 11. sep 2016

Derfor hedder hun Irina The Diva! Irina Babanko, Irina The Diva

Derfor hedder hun Irina The Diva! Irina Babanko, Irina The Diva
Irina afslører hvorfor hun hedder Irina The Diva.

Irina er en af Danmarks mest populærere bloggere, og hun afslører nu hvordan hun fik sit tilnavn.

Irina Babenko afslører hun fik tilnavnet Irina The Diva da hun som lille var professionel skøjteløber.

”Når man går ud på isen, holder man hovedet højt, og både on and off the ice skal man kunne begå sig på den måde, at man intimiderer sine konkurrenter, that is the game i sportsverdenen. Ikke at man skal være en bitch, men man skal holde hovedet højt, ikke virke nervøs, have den rette holdning, but still be nice and fair, skriver Irina på sin blog.

”For mig, har det altid været sådan, at jeg forestillede mig, at jeg var en lille diva. Det har været et positivt ord for mig, og jeg prøvede at følge de her regler med at vide, at jeg er god til det, jeg gør, jeg fortjener at være her, jeg er pretty awesome! Basically ligesom jeg har det i dag in the real life. Med tiden fik jeg også det kælenavn både på isen og i skolen og i gymnasiet – det står endda i min blå bog” fortæller hun.

Irina skriver, at hun i hendes første tv-program allerede var The Diva.

”I mit første tv-program var jeg allerede THE DIVA, og da jeg skulle være med i ‘Divaer i junglen’ tænkte jeg faktisk; Hey, den er jeg da næsten nødt til at vinde, eftersom den er lavet til mig. Det endte det jo heldigvis med, og det var ingen tvivl om, at det var mit brand derefter, fastslår hun på bloggen.

I begyndelsen måtte Irina høre på en del kritik, fordi folk ikke forstod, hvorfor hun skulle påberåbe sig at være divaen. Men selv var hun ikke i tvivl, og hun understreger, at en diva for hende er en stærk og selvsikker kvinde, der går efter, hvad hun vil have. Derfor er Irina stolt af at være en diva, skriver Her og Nu.Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?