Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Derfor kvitter Jes Dorph vært-jobbet!

13:42 - 16. dec 2014

Derfor kvitter Jes Dorph vært-jobbet! jes dorph-petersen, tv3, tv 2

Tv-ikonet stopper som Champions League-vært på TV3 SPORT til sommer.

Efter tre år som vært på TV3 SPORT trækker Jes Dorph-Petersen til sommer stikket.

Stoppet, der falder sammen med finalen i Champions League den 6. juni 2015, skyldes, at han vil prøve noget nyt. Det fortæller han til SE og HØR.

"Jeg kunne mærke på min lyst, at det passede godt at stoppe nu. Som altid handler det om at forlade en fest, mens den stadig er sjov. Og jeg har det skide-skægt på TV3 og glæder mig enormt meget til at lave det sidste Champions League. Men så kan jeg også godt mærke, at det er et fint tidspunkt at sige farvel," siger den populære journalist til bladet og uddyber:

"Jeg har jo levet et liv, hvor jeg har været fast på TV 2 i næsten 30 år, så jeg var godt klar over, at hvis jeg skulle prøve en masse i mit liv, så skulle jeg nok ikke være så længe det næste sted."

Jes Dorph ved dog endnu ikke, hvad næste kapitel skal byde på.

"Jeg har ingen anelse. Overhovedet. Mit liv har altid været styret af to ting: Jeg har aldrig lagt planer, og så er det vigtigt for mig, at de ting, jeg laver, er sjove. Jeg ved godt, det lyder banalt. Nu har jeg stadigvæk et halvt år tilbage på TV3, så jeg kan godt vente med at overveje, hvad jeg så skal lave," lyder det fra den 55-årige journalist, som er frisk på det meste, hvis det altså blot appellerer til ham.

"Hvis jeg synes, det bliver sjovt at lave månedsmagasiner, så gør jeg det. Hvis jeg synes, det bliver sjovt at dække volleyball, så gør jeg det. Synes jeg, det bliver sjovt at lave nyheder, så gør jeg det. Med andre ord vil jeg ikke udelukke noget eller tage beslutningen nu," siger han.

Jes Dorph-Petersen er da heller ikke nervøs for, at der pludseligt ikke skulle være bud efter ham.

"Jeg skal nok finde et sted i mediemøllen, hvor jeg kan være. Men det job, jeg har nu og har haft tidligere, har jeg løbende modtaget henvendelser om job. Det har jeg altid fået. Så der er ikke noget nyt eller anderledes i det nu," fortæller han.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?