Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Derfor sendte DR ikke Citybois-sang!

11:04 - 30. mar 2015

Derfor sendte DR ikke Citybois-sang! citybois, x factor

Derfor sendte DR ikke Citybois-sang! citybois, x factor
Citybois udkom fredag med deres nye single, som de også optrådte med under finaleshowet.

De spillede til det store 'X Factor'-finaleshow, men folk hjemme i stuerne fik ikke lov at kigge med, da duoen fyrede deres nye single af.

Citybois røg som bekendt ud allerede i 'X Factor'-semifinalen, men alligevel indtog de scenen under fredagens store finale med deres nye single.

Men DR valgte i den forbindelse at afbryde live-transmissionen, og derfor var det altså kun de 15.000 fremmødte i BOXEN i Herning, som fik lov til at skrige med på charmørernes optræden.

DR's underholdningschef, Jan Lagermand Lundme, forklarer overfor Ekstra Bladet, hvorfor man valgte at gøre det på den måde.

"De (Citybois, red.) røg ud af 'X Factor' i sidste uge, og var ikke en del af konkurrencen mere. Det holdt vi egentlig rent og adskilt," forklarer han og fortsætter:

"Men det der har været vigtigt for mig i hvert fald er, at Citybois' optræden blev filmet og ligger på dr.dk/xfactor og i app'en. så alle de fans, der har lyst til at dyrke dem har muligheden for at gå ind og se dem der."

Underholdningschefen afviser dog, at beslutningen om ikke at sende deres optræden live blev taget, fordi man frygtede, at Citybois ville overskygge de tre finalister.

"Det kan godt være, deres (Citybois, red.) fans er mere højrøstede, men det, at de røg ud, beviser, at de andre faktisk har flere fans - de råber bare ikke lige så højt," lyder det fra Lundme.

Ifølge Mathias Neumann, som kæmpede sig til en tredjeplads med gruppen Ivarsson, Bang & Neumann, fyldte Citybois dog en smule for meget under finaleshowet.

"Jeg må indrømme, at jeg synes, det var malplaceret. Især at de havde et helt nummer. Det synes jeg bare ikke var fair på nogen måder," lød det fra finalisten overfor BT.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?