Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Desperate Housewives er tilbage

00:14 - 02. mar 2006

Desperate Housewives er tilbage Desperate Housewives

Desperate Housewives er tilbage 

Seriesuccesen fortsætter - og det gør intrigerne også!

Verdens mest elskede husmødre vender tilbage på TV 2 hver onsdag i den bedste sendetid fra og med 8. marts 2006 - kvindernes Internationale Kampdag.

De dejlige damer er skønnere og klogere end nogensinde, og deres desperation er usvækket. For netop som man troede, at livet på Wisteria Lane ikke kunne blive mere indviklet, opstår der nye forviklinger, der dannes nye og uventede alliancer - og en ny husmor med en dunkel hemmelighed flytter ind i kvarteret.

Prestigefyldte priser
De skønne skuespillerinder fra Desperate Housewives har haft rig lejlighed til at lufte gallakjolerne i det forgangne år. De har været med til alle de store prisfester og har sikret sig en pæn samling prestigefyldte tv-priser. Tidligere i år modtog serien for andet år i træk den eftertragtede Golden Globe pris for bedste komedie, og ved Screen Actors Guild i januar gjorde serien næsten rent bord. Ud over Teri Hatcher, som i 2005 vandt en Golden Globe for sin rolle som Susan, er det især Felicity Huffman, der har modtaget stor hæder for sin rolle som den travle mor Lynette. Bl.a. modtog hun en Emmy i 2005 for bedste kvindelige hovedrolle.

Fra skærm til lærred
Med sin rolle i "Desperate Housewives" har Felicity Huffman for alvor fået sit helt store gennembrud, og det har ført hende fra tv-skærmen til det store lærred. Lige nu er hun biografaktuel i filmen "Transamerica", hvor hun spiller en transseksuel mand, der prøver at skaffe penge til en kønsskifteoperation. Den rolle fik Huffman en Golden Globe for i januar, og den har også sikret hende en fornem Oscar-nominering. Huffman har tidligere også fejret mange succeser på Broadways skrå brædder, bl.a. sammen med sin mand, skuespilleren William H. Macy.

Gabrielle i godt selskab
Også den smukke Eva Longoria, som spiller Gabrielle, er ved at få sit gennembrud på film. Hun er lige blevet færdig med indspilningen af thrilleren "The Sentinel", hvor hun har den kvindelige hovedrolle over for Michael Douglas, Kiefer Sutherland og Kim Basinger. Filmen har premiere i USA til april.

Livet på Wisteria Lane
Et år er gået siden, Mary Alice begik selvmord. Hendes død blev begyndelsen af en lavine af begivenheder og forandringer for beboerne i det veltrimmede forstadskvarter. Hun sidder stadig i sin himmel og følger sine gamle veninders liv og færden. Her er en lille situationsrapport fra Wisteria Lane ved starten på seriens anden sæson.

Den nye nabo
Betty (Alfre Woodward) er nytilflytter til Wisteria Lane. Hun er tidligere koncertpianist og bor sammen med sin voksne søn, Matthew. Umiddelbart virker de to som et par venlige og hjælpsomme naboer, men i kælderen under deres hus holder de en person fanget - og man kan kun gætte på hvem og hvorfor!

Ukronet isdronning
Bree (Marcia Cross) er stadig kontrol-freak ud over alle grænser og kvarterets ukronede isdronning. Hun er en tapper og perfekt klædt enke, men det billede begynder at krakelere, da hun bliver mistænkt for at have slået sin mand, Rex, ihjel. Og måske med rette? For på dødslejet nåede han at skrive en seddel med teksten: "Jeg tilgiver dig, Bree!"

Gravid og fallit
Én ulykke kommer sjældent alene, og skønne Gabrielle (Eva Longoria) er da også både ufrivilligt gravid og på fallittens rand. Carlos, hendes mand, sidder i fængsel og har svært ved at tilgive, at hun har været ham utro. Så nu har han lukket for pengekassen. Men med Carlos bag lås og slå er der til gengæld ikke noget, der forhindrer Gabrielle i at genoptage sin hotte forbindelse med den lækre gartner John. Eller er der?

Sød og forvirret
Det kan ikke komme som en overraskelse for nogen, at søde Susan (Teri Hatcher) er forvirret og uafklaret over sit forhold til Mike. Hun elsker ham over alt på jorden, men forholdet kompliceres hele tiden og ser bare ikke ud til at ville lykkes. Og ikke nok med det, Susans arvefjende Edie har indledt et forhold til hendes eksmand, Karl.

Tilbage til karrieren
Efter syv år som hjemmegående husmor med mand og fire børn er Lynette (Felicity Huffman) tilbage i den benhårde reklamebranche, som hun forlod, da hun blev gravid. Hjemme kæmper hendes mand, Tom, med at klare de daglige pligter, og at være hjemmegående husfar viser sig at være langt sværere, end han havde forstillet sig.

Huntiger i brunst
Edie (Nicolette Sheridan) er den troløse femme fatale, som efter et par tequilaer bliver som en huntiger i brunst. Og det er netop efter et par tequilaer sammen med Susans eksmand, Karl, at de to bliver kærester. Men om Edie er sammen med Karl bare for at irritere Susan, eller om hun er virkelig forelsket i ham - ja, det står hen i det uvisse.
Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?