Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Det laver Dovne Robert i dag!

16:22 - 14. jun 2015

Det laver Dovne Robert i dag! Dovne Robert, Robert Nielsen

Det laver Dovne Robert i dag! Dovne Robert, Robert Nielsen
Ifølge Robert selv har han ikke været på kontanthjælp de sidste 2 år.

Dovne Robert er ikke længere doven. Nu giver han den som selvstændig.

I 2012 skabte Robert Nielsen den ene overskrift efter den anden, efter han i offentlig debat gjorde det klart at han ikke gad at arbejde, hvis jobbet ikke gav mening for ham, og hellere ville trække på de offentlige ydelser.

Han måtte stå model til meget kritik fra flere sider, og det var også hans eksempel der blev benyttet da der blev strammet op omkring reglerne for kontanthjælp.

Hans holdning til tilværelsen har imidlertid ikke ændret sig, et job skal stadig give mening før han løfter en finger, men han er nu ikke længere at finde over listen på kontanthjælpsmodtagere. Han er blevet selvstændig gulvsliber, har eget momsnummer og får en del arbejde gennem en af hans bekendte. Han afslører dog at det ikke går helt som forventet, og at han muligvis bliver nødt til at bede om offentlig hjælp igen, hvis ikke han får mere arbejde inden længe.

Op til valget har han været meget i tvivl om hvordan han skal stemme, men afslører overfor Politikken at han efterhånden er afklaret med at hans kryds bliver sat ud for Alternativet, da han ikke føler at Enhedslisten lyttede til ham, og brugte Dovne Robert som et dårligt eksempel, fremfor personen Robert Nielsen.

Robert Nielsen er indforstået med det medieskabte symbol 'Dovne Robert', men mener ikke at den figur er repræsentativ for hans egen person. Han bliver ofte nødt til at minde sig selv om at han også bliver set som Dovne Robert af befolkningen.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?