Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

DiCaprio banlyst fra Indonesien!

17:24 - 03. apr 2016

DiCaprio banlyst fra Indonesien! Leonardo DiCaprio, klima, miljø, indonesien

DiCaprio banlyst fra Indonesien! Leonardo DiCaprio, klima, miljø, indonesien
Leonardo DiCaprio risikerer indrejseforbud efter at have kritiseret det indonesiske økosystem.

Leonardo DiCaprio risikerer, efter at have kritiseret palmeoliesystemet i Indonesion, at blive nægtet adgang til landet.

Den amerikanske skuespiller er gået til kamp mod den magtfulde palmeolieindustri i Indonesion, da han efter et besøg i det nordlige Sumatras Mount Leuser National Park delte et billede på sin Instagram. Med billedet fulgte en advarsel om, at økosystemet er presset af palmeolieplantagerne.

“Det indonesiske Leuser-økosystem er et af de vigtigste regnskovsområder, der er tilbage i Sydøstasien. Men palmeolieindustrien truer dette unikke sted” skrev miljøaktivisten på sin Instagram.

Leonardo DiCaprio er dybt involveret i debatten om klime, som han blandt andet satte fokus på i sin Oscartale og som taler under klimatopmødet COP21 i Paris i 2015. Advarslen og kritikken af den indonesiske regeing kan koste DiCaprio hans mulighed for at besøge landet i fremtiden.

“Vi deler hans ønske om at redde Leuser-økosystemet. Men vi kan til enhver tid nægte ham retten til at vende tilbage til Indonesien, hvis han bliver ved med at skrive provokerende udsagn på de sociale medier” fortæller en talsperson ifølge nyhedsbureauet Associated Press.

Kilde: SE og HØR

 

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?