Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

DiCaprio dropper sin modelkæreste!

10:17 - 12. dec 2014

DiCaprio dropper sin modelkæreste! leonardo dicaprio, toni garrn

DiCaprio dropper sin modelkæreste! leonardo dicaprio, toni garrn
Leonardo DiCaprio er igen single.

Leonardo DiCaprio og modellen Toni Garrn er gået fra hinanden, men det er langt fra første gang, at Hollywood-stjernen skrotter en skønhed.

Ifølge US Weekly har en kilde afsløret, at forholdet mellem skuespilleren Leonardo DiCaprio og hans modelkæreste Toni Garrn er forbi.

De to datede på løs basis i to år, og nyheden om bruddet kommer kun få dage efter, at den 22-årige babe i et interview fortalte, hvordan hun altid har drømt om at få fire børn.

"Jeg er et familiemenneske, og jeg har altid drømt om at få fire børn. Men nu ser vi. Vi starter med et enkelt på et tidspunkt," lød det fra Toni, som dog nyder ikke at have nogen forpligtelser i øjeblikket.

"Jeg laver aldrig ingenting. En fri-weekend? Så lad os tage på tur. Lad os flyve et eller andet sted hen," fortæller hun og fortsætter:

"Jeg ved, at en dag vil der være en masse forpligtelser, og så vil jeg ikke være i stand til at gøre de her ting. Men jeg har ikke en hund. Jeg har ikke engang en plante. Jeg har intet, jeg behøver tage mig af, hvilket jeg elsker."

Bruddet mellem den frihedselskende skønhed og DiCaprio kommer også efter, at 'The Wolf of Wall Street'-stjernen sidste weekend blev set forlade en natklub i selskab med intet mindre end 20 modeller.

"Han gik med 20 piger. Leo og 20 piger. Han er min helt," fortæller et øjenvidne.

Den tyske model er da heller ikke den eneste af slagsen, Leonardo har datet de seneste år. Blandt andet har skuespilleren også været på intim fod med Gisele Bundchen og Bar Refaeli.

Selv i fiktionens verden omgiver 40-årige DiCaprio sig med masser af smukke kvinder — senest i filmen 'The Wolf of Wall Street'. Se traileren her:Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?