Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Didde taler ud om Linse!

10:16 - 31. maj 2015

Didde taler ud om Linse! Didde Skjelmose, Linse Kessler, Familien fra Bryggen

Didde taler ud om Linse! Didde Skjelmose, Linse Kessler, Familien fra Bryggen
Didde har ændret livstil efter flytningen til Vojens.

Didde åbner nu op og fortæller om forholdet til Linse, og afslører at hun hører til i hendes tidligere liv.

Igennem mere end 20 år holdt Didde og Linse fra Familien fra Bryggen sammen gennem tykt og tyndt. Det kom dog frem i 2014 at efter Didde flyttede fra København, ophørte forbindelsen mellem de to. Didde taler nu ud om deres forhold og afslører hvorfor de stadig ikke taler sammen.

– Linse og jeg snakker slet ikke sammen den dag i dag. Og det har jeg det fint med. Engang imellem, når jeg ser noget i fjernsynet, for eksempel en genudsendelse, som jeg lige tilfældigvis kommer hen på, med Linse og jeg, så kan jeg da godt grine og tænke: ’Hold kæft, det var en god tid.’ Men det er også det. Hvis jeg tænker tanken videre, så tænker jeg nej. Linse hører ligesom med til mit gamle liv, som jeg har lagt bag mig nu.

Didde skynder sig dog at understrege at det ikke er Linse personligt som hun har et problem med, men mere den livsstil hun havde da hun boede i København.

– Det er jo ikke kun Linse, som det har noget at gøre med. Det var jo også den måde, jeg levede på derhjemme, som gør, at det er ikke noget for mig. Bare sådan generelt så levede jeg jo ikke et særlig sundt liv, hverken på den ene eller anden måde, da jeg levede hjemme på ’Bryggen’. Jeg havde ikke noget arbejde, og jeg behandlede ikke mig selv særlig pænt og sådan nogle ting, siger hun og fortæller afslutningsvis:

– Det hele har jo ændret sig fuldstændigt nu. Dengang ville jeg aldrig have fundet på at gå til træning og spise sund mad, som jeg gør nu. Jeg sov længe og gad ikke rigtig at lave noget. Selvfølgelig filmede vi til ’Familien på Bryggen’, men det var jo i forbindelse med Linses liv og ikke mit. Så for første gang har jeg egentlig fået mig mit eget liv og ikke Linses.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?