Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Diddy og Ferguson er homiez

19:12 - 02. nov 2006

Diddy og Ferguson er homiez P. diddy,

Den amerikanske rapper, Sean Combs - bedre kendt som P. Diddy, mødtes i går med hele Manchester United mandskabet i København.

Manchester United skulle spille mod FCK og Diddy er til stede i hovedstaden i forbindelse med MTV Award Showet, der løber af stablen i aften.
Diddy trykkede bl.a. Wayne Rooneys hånd. Rooney har tidligere brugt mange penge, på at få lov til at komme på weekend-visit i Diddys millionvilla i New York.
Rapperen fik en Manchester-trøje med sit eget navn på som souvenir, men den medievante Diddy valgte strategisk ikke at posere for fotograferne i den, da han ikke ville vise sympati for én bestemt Premiership klub. Diddy forklarede: "Der er to Premiership-klubber i London, Chealsea og Manchester... Og de er begge fantastiske." Der klokkede han i det (til alle der ikke ved det, kommer Manchester United ikke fra London og der ligger mange klubber i den engelske hovedstad)

Til sidst afslørede Diddy dog, at den kronisk rødnæsede sir Alex Ferguson er fan af hans musik, og kendte flere andre artister inde for hiphop-genren. Sir Ferguson ligner bestemt ikke den typiske hip-hopfanatiker, men nu ved vi, at der pumper rene beats og lyrics gennem hans blod.
Eller nærmere flyder der vrede rundt i hans krop, efter Manchester United måtte se sig slået af F.C. København og Marcus Allbäcks scoring i det 73. minut.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?