Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Diddy og Ferguson er homiez

19:12 - 02. nov 2006

Diddy og Ferguson er homiez P. diddy,

Den amerikanske rapper, Sean Combs - bedre kendt som P. Diddy, mødtes i går med hele Manchester United mandskabet i København.

Manchester United skulle spille mod FCK og Diddy er til stede i hovedstaden i forbindelse med MTV Award Showet, der løber af stablen i aften.
Diddy trykkede bl.a. Wayne Rooneys hånd. Rooney har tidligere brugt mange penge, på at få lov til at komme på weekend-visit i Diddys millionvilla i New York.
Rapperen fik en Manchester-trøje med sit eget navn på som souvenir, men den medievante Diddy valgte strategisk ikke at posere for fotograferne i den, da han ikke ville vise sympati for én bestemt Premiership klub. Diddy forklarede: "Der er to Premiership-klubber i London, Chealsea og Manchester... Og de er begge fantastiske." Der klokkede han i det (til alle der ikke ved det, kommer Manchester United ikke fra London og der ligger mange klubber i den engelske hovedstad)

Til sidst afslørede Diddy dog, at den kronisk rødnæsede sir Alex Ferguson er fan af hans musik, og kendte flere andre artister inde for hiphop-genren. Sir Ferguson ligner bestemt ikke den typiske hip-hopfanatiker, men nu ved vi, at der pumper rene beats og lyrics gennem hans blod.
Eller nærmere flyder der vrede rundt i hans krop, efter Manchester United måtte se sig slået af F.C. København og Marcus Allbäcks scoring i det 73. minut.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Er det en god ide at lukke X Factor?

Ja, helt sikkert
Måske
Nej, slet ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?