Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Diego Tur blev årets Robinson 2006

00:28 - 30. aug 2012

Diego Tur blev årets Robinson 2006 Robinson


Den tidl. professionelle fodboldspiller Diego Tur kunne mandag aften løfte Robinson-trofæet og lade sig hylde som vinder af "Robinson Ekspeditionen 2006 - Eliten" på TV3.

Efter et hårdt udskilningsløb i Panamas silende regn og bagende sol, stod fire toptunede sportsfolk mandag aften klar til at kæmpe om titlen som årets Robinson 2006 og førstepræmien på en million kroner.

I den direkte finale skulle de fire finalister blandt andet igennem en forhindringsbane, en seerafstemning, en quiz på Robinson-paratviden og en sidste duel, inden vinderen - Diego - kunne kåres efter en hård dyst mod Nicole Sydbøge.

Det var en velfortjent sejr til den 34-årige Diego Tur. For trods kritik fra sine holdkammerater på øen i Panama, lykkedes det den farverige fodboldspiller at drible udenom alle forhindringer i Panama. Og i den direkte finale holdt han sig med en imponerende balancekunst og styrke som den sidste oppe på klatrevæggen og vandt dermed præmien på en million kroner.

Det var da også en meget glad og stolt Diego, der tog imod trofæet fra værten Jakob Kjeldbjerg og efterfølgende lod sig hylde af de andre Robinson-deltagere, venner og familie.

Det er 9. gang Robinson Ekspeditionen er blevet sendt på TV3.Dagens Mening
Kommer Danmark med til VM i Rusland 2018?

Ja, helt sikkert
Måske
Nej, det sker ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?