Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

DR godkender: Gammel sang til Grand Prix!

15:16 - 26. jan 2016

DR godkender: Gammel sang til Grand Prix! dr, melodi grand prix, anja nissen

DR godkender: Gammel sang til Grand Prix! dr, melodi grand prix, anja nissen
Emmelie de Forest, som også er medforfatter på nummeret, har tidligere turneret med det.

Den er allerede blevet spillet til koncerter, men Emmelie de Forest-sangen 'Never Alone' skal alligevel spilles ved det kommende Melodi Grand Prix.

Anja Nissen får alligevel lov til at deltage med sangen 'Never Alone', når dette års Melodi Grand Prix løber af stablen den 13. februar.

Ekstra Bladet kunne ellers for nylig afsløre, at medforfatter på nummeret, den tidligere Eurovision-vinder Emmelie de Forest, allerede har spillet det under diverse koncerter, og det er ved første øjekast imod reglerne for en Grand Prix-sang.

Det til trods har DR's top nu givet grønt lys for Anja Nissens optræden med nummeret.

"Da vi valgte sangen, vidste vi godt, at den havde været spillet, for det fortalte sangskriverne os. Vi gav derfor tilladelse til, at 'Never Alone' kunne være med i Melodi Grand Prix, fordi vi vidste det på forhånd. Nu har vi dobbelttjekket med EBU (European Broadcasting Union, der arrangerer Eurovision Song Contest, red.), og de har samme mening, så jeg er sindssygt glad for, at vi har alle 10 sange med til Grand Prix’et," fortæller DR's underholdningschef, Jan Lagermand Lundme, til Ekstra Bladet.

Ikke overraskende er også den kommende Grand Prix-sangerinde glad for beslutningen.

"Jeg er lettet! Jeg er så glad for, at sangen fortsat er med i konkurrencen, for jeg har selvfølgelig været lidt nervøs. Men nu kan jeg igen fokusere 100 procent på at lave den bedste optræden overhovedet muligt," fortæller Anja Nissen til Ekstra Bladet.

Den dansk-australske sangerinde har tidligere medvirket i den australske version af 'The Voice' - se en optræden i den forbindelse herunder.

Læs også   Mest populære