Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

DR-vejrvært: Jeg kastede op i 17 år!

10:36 - 08. okt 2014

DR-vejrvært: Jeg kastede op i 17 år! dr, anja fonseca

DR's smukke vejrvært Anja Fonseca har i en stor del af sit liv været plaget af spiseforstyrrelsen bulimi, men hun er nu ved at komme ovenpå igen. Hun fortæller om hele processen i ny bog.

I hele 17 år var Anja Fonseca offer for bulimi — sygdommen, hvor man efter måltider kaster maden op igen. Men nu har den kønne vejrvært ikke brækket sig frivilligt i to år.

Det afslører hun ifølge Ekstra Bladet i den nye bog 'I morgen stopper jeg', der udkommer torsdag.

"På torsdag udkommer en bog om en sygdom jeg har lidt af i 17 år, skrevet sammen med Morten Brask. Jeg er godt gammeldags nervøs! For allerede i morgen kommer de første reaktioner og mit indre veksler mellem rendyrket panik og en sjat pyt (det prøver jeg i hvertfald at sige til mig selv). Det har ikke været et nemt valg at stå frem. Men jeg har valgt at dele ud til alle. Dele ud af alt det som jeg allerhelst vil glemme," skriver Anja på Facebook og fortsætter:

"Jeg gør det fordi jeg tror og håber at min beretning kan hjælpe med at aftabuisere min lidelse og i heldigste fald ligefrem hjælpe andre både dem som selv er ramt eller deres pårørende. Jeg gør det fordi jeg selv har en datter, som jeg gerne vil vise den ”rigtige” vej – inspirere til at være ærlig og åben. Inspirere til IKKE at gemme sig bag en facade."

Det var eks-kæresten og vennen, forfatteren Morten Brask, og psykiateren Jørgen, som hjalp Anja Fonseca videre med livet.

"Han giver mig lykkepiller. Behandler mig for den moderate depression, jeg formentlig har haft det meste af mit liv. Og de virker," fortæller Anja Fonseca til Ekstra Bladet om psykiaterens indsats.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?