Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Drew Barrymore kæmper med vægten!

17:31 - 18. dec 2014

Drew Barrymore kæmper med vægten! drew barrymore, hollywood

Drew Barrymore kæmper med vægten! drew barrymore, hollywood
Drew Barrymore i 'Charlie's Angels'-dagene.

Hollywood-skuespillerinden Drew Barrymore "arbejder sin røv af" for at smide de ekstra kilo, hun har taget på i forbindelse med sine to graviditeter.

Den amerikanske stjerneskuespiller Drew Barrymore, som har døtrene Olive og Frankie på henholdsvis to år og syv måneder, insisterer på, at hun ikke har travlt med at smide den vægt, hun har taget på under sine graviditeter.

Barrymore bliver også frustreret af at høre på kvinder, som påstår, at de er kommet i form igen kort tid efter en fødsel.

"Det tog ni måneder at bygge. Det burde derfor også tage ni måneder at få til at forsvinde," siger skuespillerinden til People Magazine og forklarer videre:

"Du skal ikke fortælle mig, hvor fantastisk du er, og hvor hurtigt fedtet røg af. Det var ikke min oplevelse. Jeg er nødt til at arbejde røven af, før jeg overhovedet overvejer at smide de ekstra kilo."

Den 39-årige mor må samtidigt erkende, at småbørnslivet i sig selv også kan være hårdt. Især fordelingen af opmærksomheden mellem de to unger er ifølge Barrymore en svær balancegang.

Men trods besværet betyder familien alt for hende.

"Det er fantastisk. Det er den kraft, som driver mit liv," lyder det fra 'Charlie's Angels'-stjernen, som har sine to døtre med ægtefællen Will Kopelman.

På filmfronten har Barrymore senest medvirket i komedien 'Blended'. Tjek traileren nedenfor.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?