Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Efter kritik: TV 2 fjerner kontroversiel video!

08:57 - 15. dec 2015

Efter kritik: TV 2 fjerner kontroversiel video! tv 2, Johanne Schmidt-Nielsen

Traileren til årsshowet 'De største øjeblikke' er igen blevet taget ned efter hård kritik fra Johanne Schmidt-Nielsen. Se den nederst i artiklen.

Det skulle være en fest, men allerede inden dagens optagelse af dette års udgave af TV 2's årskavalkade 'De største øjeblikke' er showet kommet i problemer.

Traileren til programmet er nemlig blevet skudt i sænk af Johanne Schmidt-Nielsen, som også selv medvirker i videoen, og nu har tv-stationen så valgt at fjerne den.

Sådan skriver Ekstra Bladet.

Videoen er bygget op over sangerinden Møs hit 'Lean On', og blandt de andre medvirkende er altså Enhedslistens politiske ordfører, som er alt andet end begejstret for, at den ellers glade trailer er krydret med klip af eksempelvis flygtninge og terroren i Paris.

"Videoen er ærlig talt langt ude. Den blander fjolledans med terror, flygtninge og maskingeværer. Det er respektløst. Ikke mindst overfor de mange, der har mistet. Det fremstår som lallende ligegyldighed," skriver Johanne Schmidt-Nielsen på sin facebook-profil.

TV 2 har tirsdag morgen taget konsekvensen af kritikken, og videoen er således ikke længere at finde på deres Facebook-side. Du kan dog stadig se den herunder.Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?