Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Efter to år: Jes Dorph skal skilles!

18:47 - 08. dec 2015

Efter to år: Jes Dorph skal skilles! Jes Dorph, tv2,

Det har været et møgår for Danmarks mest kendte TV-vært, Jes Dorph-Petersen.

Tidligere i år måtte Jes trække sig som vært på Go' Aften Danmark. Efterfølgende kom han i alkoholafvænning, men nu er hans ægteskab med Louise Dorph-Petersen altså alligevel slut.

"Louise og jeg har valgt at lade os skille. Vi holder stadig af hinanden, men er bedst som venner. Vi har ikke flere kommentarer," skriver Jes Dorph-Petersen på Facebook.

Eks-konen Louise Dorph-Petersen har en lignende besked på det sociale medie.

"Jes og jeg har valgt at lade os skille, vi holder stadig af hinanden, men er bedst som venner. Vi har ikke flere kommentarer..." skriver hun på Facebook

Parret blev gift ved et stort bryllup foran familie, venner og kolleger i Trinitatis Kirke i København i oktober 2013. Det er ikke første gang, der har været forlydender om knas i forholdet mellem de to. Allerede da Jes kom i alkoholafvænning, flyttede konen fra ham. 

"En del journalister har ringet til mig - de vil høre om jeg er flyttet. Nu er det jo en privat sag, hvor jeg bor. Men ja, nogle situationer gør, at det er bedst. Jes og jeg bor ikke sammen længere. Jeg har ikke flere kommentarer, andet end at Jes og jeg altid vil passe på hinanden uanset hvad," skrev hun dengang på Facebook. 

Parret mødte hinanden via fælles bekendte og blev kærester for tre år siden.

Til TV2 har Louise fortalt, at Jes er det nærmeste, hun kommer på en 'soulmate'. 

"Jeg faldt for den varme ømhed, Jes har omkring sig. Han har en varm sjæl, og så har han fuldstændig knald i låget. Man kan godt fornemme hans glimt i øjet på skærmen, men han dæmper det, når han er på tv. Privat får man hans humor ganget med 50 eller 100! Og så er han sej. En dygtig mand. Jeg føler, at vi kommer fra samme planet. Samme verden. Vi har på mange måder en ens baggrund og opvækst, og jeg tror, at lige børn leger bedst. Jes er blevet min bedste ven, samtidig med, at han er blevet min kæreste. Det var kærlighed ved første blik. Vi så et spejlbillede af os selv, da vi kiggede rigtigt på hinanden første gang. Det var sådan: Der er du jo!", udtalte hun dengang. 

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?