Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Eks-barnestjerne kæmper for job!

16:28 - 19. jan 2015

Eks-barnestjerne kæmper for job! amalie dollerup, strisser på samsø, badehotellet, tv 2

Eks-barnestjerne kæmper for job! amalie dollerup, strisser på samsø, badehotellet, tv 2
De sidste fire år har Amalie Dollerup været at finde på Aalborg Teater.

Amalie Dollerup har været vant til fast ansættelse som skuespiller, men nu står den på freelance-tilværelse i København.

Hun er især kendt for sin børnerolle i serien 'Strisser på Samsø', men Amalie Dollerup har de efterfølgende år også haft masser at lave.

Blandt andet har hun de seneste fire år været tilknyttet Aalborg Teater.

Men nu vælger skuespillerinden, som i øjeblikket også kan ses i TV 2's serie 'Badehotellet', at skifte den sikre løncheck ud med tilværelsen som freelancer i København.

Det skriver Ekstra Bladet.

"Jeg har været der i fire år i alt, og nu synes jeg, at det passer meget godt at komme tilbage til min familie og mine venner," siger Dollerup, som dog også anerkender, at det nye liv som opsøgende kunstner bliver en stor omvæltning.

"Jeg ved, det bliver hårdt, og jeg ved, at jeg skal arbejde for det. Det er jeg ikke i tvivl om. Det kan jeg jo også se på mine kolleger fra 'Badehotellet'. Forhåbentlig flasker tingene sig, og forhåbentlig får jeg nogle job. I og med at jeg har været fastansat, har der altid været fire forestillinger om året. Jeg har hele tiden vidst, at jeg har haft det arbejde og har tænkt: ’Nu går det meget godt, og jeg har en fast månedsløn’," fortæller skuespillerinden og fortsætter:

"Og det bliver bare ikke det samme, når jeg kommer til København. Så jeg må selv gøre noget, og derfor sender jeg nu mails og får møder med teaterchefer, så jeg på den måde siger: ’Jeg kommer til København, og jeg vil rigtig gerne være på dit teater’."

Selvom processen er hård, så tror Amalie Dollerup dog på, at den kan være god for hende.

"Jeg tror, at jeg har meget godt af selv at komme lidt op af stolen og gøre noget: råbe højt, hvad jeg gerne vil lave - og det er mere film og tv. Derudover håber jeg selvfølgelig, at vi skal lave en tredje sæson af 'Badehotellet' til næste sommer," lyder det fra den 28-årige skuespillerinde.

I København venter også Amalies kæreste, skuespilleren Andreas Jebro, som er taget i forvejen. Parret har arbejdet sammen på Aalborg Teater, men i julen flyttede Andreas så til hovedstaden.

"Når vi har været vant til både at arbejde og bo sammen, er det også meget fint at have variationen at være langt væk, så man kan savne hinanden. Det, tror jeg, bliver fint," siger Amalie Dollerup.

Du kan se mere til skuespillerinden, når anden sæson af 'Badehotellet' vises i aften klokken 20.00 på TV 2.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?