Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Ekskæreste brød ind hos Amalie!

16:11 - 08. apr 2016

Ekskæreste brød ind hos Amalie! Amalie Szigethy, Peter Birch, Mikkel Skelskov, indbrud, gravid

Ekskæreste brød ind hos Amalie! Amalie Szigethy, Peter Birch, Mikkel Skelskov, indbrud, gravid
Amalie politianmeldte ekskæresten Mikkel Skelskov efter han brød ind med en flok venner imens hun sov.

Det anstrengte forhold til mændene i hendes liv er ikke blevet bedre efter, at gravide Amalie politianmeldte sin ekskæreste og faderen til sit kommende barn, Mikkel Skelskov, for indbrud.

Realitystjernen har droppet al kontakt med ekskæresten efter, at hun fik sig noget af en forskrækkelse, da han brød ind med en flok venner.

Scenen, hvor den lille families tilværelse skulle filmes, i Amalies kommende realityprogram ’Amalie vender tilbage’ er nu skiftet ud med en mere dramatisk scene, hvor huset er raseret efter Mikkel brød ind imens Amalie sov.

Politiet blev hurtigt tilkaldt, da Amalie vågnede til glas der blev knust og ekskæresten, der skaffede sig adgang til huset på brutal vis. Men det var ikke meget hjælp Amalie kunne hente hos politiet, der ikke kunne fjerne Mikkel Skelskov fra huset, fordi han stadig står på lejekontrakten. Amalie måtte derfor søge beskyttelse hos sin mor i stedet.

”Jeg har ikke lyst til at tale om det. I aften vil jeg gerne være glad og slappe af med gode venner og bare have det godt” sagde Amalie, da HER&NU i torsdags til Zulu Awards spurgte hende om situationen.

Den politianmeldte ekskæreste er tydligvis stadig berørt af trekantsdramaet og Amalies affære med hendes ekskæreste Peter Birch, imens parret stadig var sammen.

”Det er utroligt, at hun har formået at ødelægge en lille familie, inden vi overhovedet var kommet i gang. Jeg er så skuffet og kan ikke begribe, hvordan hun kan byde vores datter og mig det. Jeg har slet ikke mere tilovers for hende. Jeg synes, at det er klamt, og jeg synes virkelig, at det er billigt gjort” fortalte en vred Mikkel Skelskov til HER&NU i marts.

Kilde: HER&U

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?