Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Ekspert: Derfor ingen Kevin-afgørelse!

15:51 - 09. dec 2014

Ekspert: Derfor ingen Kevin-afgørelse! formel 1, kevin magnussen, jenson button

Ekspert: Derfor ingen Kevin-afgørelse! formel 1, kevin magnussen, jenson button
Motorsportseksperten Jens Winther tror ikke, at Fernando Alonso har skrevet under med McLaren endnu.

Ifølge TV 2's motorsportsekspert Jens Winther skyldes McLarens tøven ikke usikkerhed i valget mellem Magnussen og Button, men i stedet at holdet formentligt endnu ikke har skrevet under med Fernando Alonso.

Den efterhånden uendelige historie om valget af kørerbesætning hos McLaren fortsætter.

Mediernes diskussion har mest af alt gået på, hvorvidt Kevin Magnussen eller Jenson Button ville være den stærkeste makker til Fernando Alonso.

Men at det også skulle være det spørgsmål, der er skyld i McLaren-bestyrelsens ubeslutsomhed, tror TV 2 Sportens ekspert Jens Winther ifølge tv2.dk ikke på.

"Med alle de data et Formel 1 hold har til rådighed, så ved McLaren udmærket godt, hvem der er bedst af Kevin og Button. Så hvis Alonso-kontrakten allerede var på plads nu, så havde teamet meldt ud, om man ville satse på den ene eller den anden. Derfor tror jeg ganske enkelt ikke, at McLaren har skrevet under med Alonso endnu," siger han.

Formel 1-kommentator Ulrik Jönsson er enig i den vurdering.

"Det ville undre mig meget, hvis et team, som McLaren ikke ville være i stand til at vælge mellem to racerkørere. Det har ledelsen i teamet masser af erfaring med, og det burde ikke volde så store problemer eller tage så lang tid, som vi ser i øjeblikket. Der må være en anden årsag," lyder det således fra Jönsson.

Alonso kørte tilbage i 2007 for netop McLaren, og ifølge eksperterne kan det problematiske forhold mellem spanieren og teamchef Ron Dennis fra dengang være en del af forklaringen på besværet med at få en ny kontrakt på plads.

"Med den forhistorie Alonso har med McLaren, kan jeg sagtens forestille mig, at begge parter vil have en skudsikker kontrakt. Både McLaren og Alonso vil have nogle betingelser opfyldt. Det tror jeg stadig, at der bliver arbejdet på, og imens må Kevin og Jenson altså vente," fortæller Ulrik Jönsson.

Jens Winther vurderer samtidigt, at Fernando Alonso, som gerne vil vinde sin tredje VM-titel, muligvis heller ikke er helt overbevist om, at McLaren-raceren er konkurrencedygtig.

"Jeg kan sagtens forestille mig, at han har nogle ønsker til sin kontrakt, som McLaren-ledelsen har svært ved at acceptere. Alonso vil ganske givet gerne have en kort kontrakt, eller i det mindste en mulighed for at komme ud af kontrakten med McLaren, hvis teamets nye racer ikke er hurtig nok. Så vil Alonso ikke hænge fast der i en årrække, men i stedet søge et nyt team med en hurtigere bil," forklarer TV 2-eksperten.

Winther giver også et bud på, hvorfor både Magnussen og Button fortsat holdes i stalden.

"Hvis kontrakten med Alonso ikke er på plads, så giver det rigtig god mening for McLaren at holde fast i begge de nuværende kørere. Så hvis Alonso-kontrakten ryger, så kan teamet køre videre med både Kevin og Jenson Button næste år," siger han.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?