Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Ekspert: Kevin tilbage i F1 i 2016!

16:06 - 13. dec 2014

Ekspert: Kevin tilbage i F1 i 2016! kevin magnussen, formel 1

Ekspert: Kevin tilbage i F1 i 2016! kevin magnussen, formel 1
BT's ekspert tror på, at Kevin scorer sig et Formel 1-sæde i 2016.

Ifølge BT's Formel 1-ekspert er Kevin Magnussens degradering på McLaren-holdet ikke et endegyldigt farvel til kongeklassen. Flere ting peger på, at danskeren allerede i 2016 kan være tilbage i startgridden.

Forleden blev det offentliggjort, at Kevin Magnussen må træde et skridt ned i McLaren-hierarkiet, hvor de to førstekørere nu hedder Fernando Alonso og Jenson Button.

Men den nye titel som tredjekører er dog langt fra verdens undergang for den danske racerkører. Det mener BT's Formel 1-ekspert Peter Nygaard.

Flere ting peger således på, at Magnussen allerede fra 2016 igen kan være at finde som fast kører i den mest prestigefyldte motorsportsserie.

For det første kunne McLaren have valgt helt at droppe danskeren i forbindelse med kørerrokaden, men teamchef Ron Dennis har her lagt vægt på, at 22-årige Kevin er en fremtidens mand for holdet.

Også fra McLarens nye motorleverandør, Honda, er der masser af hjælp at hente for den danske rookie.

For det første kan Kevin i løbet af 2015 formentligt få en plads i en af de andre motorsportsserier, japanerne er engagerede i — GT i Japan har for eksempel allerede været på tale.

Men også i forhold til igen at score et sæde Formel 1 kan Honda være en enorm hjælp. Hvis virksomheden udvider Formel 1-indsatsen med et yderligere team i 2016, kan Kevin Magnussen nemlig gå ind og blive kører for det.

Force India og Williams er relevante i den sammenhæng — blandt andet fordi begge hold af økonomiske årsager sagtens kunne være interesserede i Honda som motorleverandør.

Naturligvis er McLaren selv også en mulighed for Kevin, hvis en af de nuværende kørere af den ene eller anden grund skulle ryge i svinget inden deres kontraktudløb.

Tidligere er et samarbejde mellem det britiske hold og Alonso blevet afbrudt efter bare et år grundet interne stridigheder, og hvis noget lignende skulle ske igen, så står Kevin Magnussen altså klar i kulissen.

Konklusionen fra BT's ekspert lyder, at den danske sportsstjerne altså ret beset allerede er på vej mod et Formel 1-comeback.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Kommer Danmark med til VM i Rusland 2018?

Ja, helt sikkert
Måske
Nej, det sker ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?