Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Emil Thorup i stort bryllupskaos!

08:33 - 15. sep 2014

Emil Thorup i stort bryllupskaos! emil thorup, casper christensen

Emil Thorup i stort bryllupskaos! emil thorup, casper christensen
Thomas Skov kunne desværre ikke lokke kammeraten Thorup med til sin bryllupsfest.

Den populære tv-vært Emil Thorup blev nødt til at melde afbud til Thomas Skovs bryllupsfest, da han skulle med til Casper Christensens.

Emil Thorup har i dag måttet sande, at det ikke altid er nemt at være en populær herre.

Tv-værten har nemlig været nødt til at melde afbud til en bryllupsfest, fordi han skulle... ja, til en anden bryllupsfest.

Men det har uden tvivl været en svær beslutning, da invitationerne ikke er kommet fra hvem som helst.

Thorup har således modtaget indbydelse til fest fra både Thomas Skov Gaardsvig og Casper Christensen, som begge giftes med deres udkårne i dag.

Thomas' bryllupsceremoni startede klokken 13.30 og Caspers klokken 15.30 — begge i Vor Frue Kirke — og herefter står den i begge sammenhænge altså på fest.

Thorups valg er i sidste ende faldet ud til komikerkongen Christensens fordel, hvilket samtidigt betyder, at han kun nåede at sidde med ved selve vielsen af Thomas Skov Gaardsvig og Emilie Gershøj Bruhn, før han hægtede sig på Caspers selskab. Det skriver Ekstra Bladet.

"Jeg er rasende," siger Thorup til Ekstra Bladet og fortsætter:

"Jeg prøvede også at spørge dem, om de ikke ville gøre det på et andet tidspunkt, men det ville de ikke så sent i processen. Nu havde de andre 150 inviterede sagt ja."

"Men jeg er faktisk ret ked af det. Men jeg kommer heldigvis med i kirken. Casper skal jo giftes lige bagefter i samme kirke, så det er jo ret nemt," slutter Emil Thorup af.

Selv hvis tv-værten ikke havde valgt at dukke op til Casper Christensens fest, så ville det stadigvæk ikke have skortet på kendisser. BT skriver således, at aftenens gæster blandt andre tæller standupkomikerne Jan Gintberg og Lars Hjortshøj samt popparret Søren Rasted og Lene Nystrøm. Og Christensens "best man", Frank Hvam, lægger naturligvis også vejen forbi.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?