Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Emil Thorup: jeg var ved at give op!

09:05 - 06. okt 2015

Emil Thorup: jeg var ved at give op! emil thorup

Emil Thorup: jeg var ved at give op! emil thorup
Mandag var Thorup ved at 'tabe småkagerne'.

Mandag brændte det på hos den blonde kendis, som derpå søgte trøst hos sine fans.

Ikke alle dage er lige nemme for en vordende iværksætter.

Det stod klart for Emil Thorup, som forleden ikke helt kunne rumme stresset omkring sit nystartede møbelbrand, 'Handvärk'.

Det skriver SE og HØR.

Den 32-årige tv-vært gik derpå til tasterne, hvor han søgte gode råd hos sine Instagram-følgere.

"Nogen gange er jeg godt nok ved at brænde sammen over livet som iværksætter. Det her er mit livsværk og jeg har så sindssygt høje ambitioner med @handvark - men når det, som i dag, er sindssygt hårdt og umuligt, har jeg virkelig lyst til at brænde alt ned. Hvad er jeres bedste råd når man er ved at tabe småkagerne?" spørger Thorup.

De mange fans var hurtige med en lang række forslag til iværksætteren, som takkede for de gode input, men som på egen hånd fandt frem til en løsning.

"Tak hvor er I søde - jeg valgte at spise en kæmpe bøf og få 4 Aperol Spritz med to dejlige gamle venner og snakke om noget helt andet. Er klar til i morgen sgu. Havde egentlig aldrig troet man ku få sådan en fællesskabsfølelse på sociale medier, men det føles rigtig dejligt," skrev han senere.

Det kom bag på mange, da den blonde tv-kendis i august lancerede sit nye projekt, men allerede tilbage i december 2014 kunne han overfor SE og HØR afsløre, at det der med fjernsyn aldrig har været hans drøm.

"Det er lidt 'random', ja. Men jeg har aldrig haft en fremtidsplan. Jeg tager det, som det kommer. Det at tegne giver mig ro. Jeg sidder og tegner i otte timer uden at sige et ord. Der er nogle, der siger, at man kun skal gøre det, man er god til. Det forstår jeg slet ikke. Hjernen skal udfordres! Ellers så ender man som en anden Caroline Wozniacky," lød det dengang fra Thorup.Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?