Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Emil Thorup: Vil du have 10.000 kroner?

17:59 - 30. maj 2015

Emil Thorup: Vil du have 10.000 kroner? Emil Thorup

Emil Thorup: Vil du have 10.000 kroner? Emil Thorup
Med det rigtige navn kan du blive 10.000 kroner rigere.

Emil Thorup har brug for hjælp og sætter 10.000 kroner på højkant.

Ved første øjekast kan det være svært at se, men der skal ikke herske tvivl om at Emil Thorup bestemt ikke er født med 10 tommelfingre. Sidste år byggede han sig selv et sommerhus fra fundament til kvist, og nu begiver han sig over i møbelbranchen.

Alle designs er klar, men en enkelt lille detalje skal Emil Thorup endnu have styr på: Navnet! Derfor udlover han nu 10.000 kroner til den person der kan komme op med et navn til hans nye brand.

- Jeg er i al hemmelighed (så hemmeligt, som det nu kan være på de sociale medier) ved at etablere et møbelbrand. Men hvad skal det hedde? 10.000 kroner på højkant! skriver entertaineren på både Facebook og Instagram.

Umiddelbart fristes man til at tro at der må være tale om nogle at de mest lettjente penge man nogensinde kommer i nærheden af, men der er et par kriterier som er meget vigtige, for at navnet kan komme i betragtning.

- Det skal ikke indeholde noget af mit navn. Det skal nemt kunne siges på engelsk og dermed kunne klare sig internationalt. Og det må gerne associere til Norden, Skandinavien, Danmark eller København, afslutter Thorup.

Der er allerede godt med poster på Emil Thorups profil, med mange forskellige kreative forslag, så hvis du vil have del i pengene, er det om at hoppe en tur i tænketanken og komme op med et godt navn!

 

 Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?