Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Emilie Esther er med Remee i USA!

10:05 - 18. apr 2015

Emilie Esther er med Remee i USA! emilie esther, x factor, remee

Emilie Esther er med Remee i USA! emilie esther, x factor, remee
En glad Emilie Esther nyder morgenmaden i LA.

'X Factor'-vinderen indspiller med stjerneproduceren RedOne i Los Angeles.

Med Emilie Esthers sejr i 'X Factor' fulgte blandt andet indspilning af en ep med den amerikanske producer RedOne, og nu er sangerinden taget til USA for at gøre netop det.

Med sig på turen har hun sin mentor fra programmet, Remee, og at dømme på billederne fra deres respektive Instagram-profiler nyder de to rejsen til fulde.

Det skriver Ekstra Bladet.

"Nu sidder vi og spiser morgenmad på vores hotel, det er såååå lækkert! Og vejret er FANTASTISK! Stort knus fra LA," lyder det til et af 'X Factor'-vinderens billeder.

Udover lækker hotel-morgenmad har den indtil videre stået på besøg hos rigmanden James F. Goldstein og et smut forbi Hollywood Walk of Fame.

Og så har Emilie Esther naturligvis været i studiet.

Den 15-årige sangerinde skriver for tiden dagbog til magasinet Gaffas hjemmeside, og her er det også tydeligt, at hun er begejstret for USA-turen.

"Jeg har haft en sværm af sommerfugle i maven og har det stadig – jeg har ventet på den her dag og er så taknemmelig for, at jeg får lov til at udleve min største drøm," fortæller hun.

"Det var også første gang, jeg skulle flyve så langt, så det var også en oplevelse. Det tager jo 11 timer fra København til Los Angeles, så det er en rigtig lang tur. Turen gik dog super fint, og jeg brugte tiden på at se lidt forskellige film – 'The Lucky One' og 'Hunger Games' – høre musik og så spillede vi kort, jeg tabte!" fortsætter Emilie Esther.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?