Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Emilie Esther: Her er min fremtid!

17:34 - 02. jun 2015

Emilie Esther: Her er min fremtid! emilie esther, x factor, dr

Den 16-årige 'X Factor'-vinder satser på at kunne leve af en karriere som musiker.

Tidligere på året vandt Emilie Esther overlegent 'X Factor', og i mellemtiden er der sket masser af ting for den unge sangerinde.

Det fortæller hun til Ekstra Bladet.

"Mit liv har været fyldt med spændende ting, siden jeg vandt. Jeg har lavet en masse musik, været i LA, på fotoshoots og snakket med en masse presse. Det er virkelig fedt, at sejren fortsætter på den her måde," forklarer Emilie Esther, hvis single ’Undiscovered’ allerede kort efter 'X Factor' var blevet et radiohit.

Den 16-årige piges omtalte tur til Los Angeles gik ikke mindst ud på at indspille den nye single 'Inescapable', der er lavet af hitproduceren RedOne og så Emilie Esthers mentor, Remee.

"Det er lidt som en efterfølger til min første single, ’Undiscovered’, som handler om at være på toppen. ’Inescapable’ handler om starten på en ny rejse. Jeg synes virkelig, det er en god sang, som passer godt til de ting, der sker omkring mig," lyder det fra den unge stjerne, som efter al succesen nu også satser på et liv i musikbranchen:

"Folk fortæller mig, at jeg skal huske at koncentrere mig om skolen. Men for mig er musikken det vigtigste. Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at jeg vil leve af at lave musik, hvis jeg får muligheden for det."

Den nye single udkommer på mandag, og blandt andet den kan man høre, når Emilie Esther kommer rundt i landet og spiller henover sommeren.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?