Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Ena Spottag med sviner til danse-dommere!

10:07 - 08. dec 2015

Ena Spottag med sviner til danse-dommere! vild med dans

Ena Spottag med sviner til danse-dommere! vild med dans
Enas næste projekt er arbejde på teatret i Aalborg.

Vild med dans-vinderen havde lyst til at ‘hive dommere i kraven’.

Ena Spottag vandt til manges glæde det store danse-show på TV2.

Men det skyldes mest af alt seerne og ikke dommenere, forklarer Ena Spottag i et åbenhjertigt interview med Her & Nu.

Særligt Jens Werner står for skud, når skuespillerinden skal tale rent ud af posen. Hun mener, at han har ‘issues’ i forhold til kvindekønnet.

“Britt Bendixen og Jens Werner er nogle grineren typer, men jeg synes ikke, han taler pænt til piger. Det virker som om, han har et underligt kvindesyn. Han er hele tiden i forsvar på en eller anden måde. Det må han da også selv om. Han har nok nogle issues som fylder rigtig meget,” siger Ena alvorligt.

Under showet følte Ena desuden, at dommerne var imod hende. Til sidst gad hun slet ikke lytte til deres kommentarer længere.

“Tit har jeg ikke forstået sammenhængen, når dommerne har kommenteret og afgivet point. Altså når kommentarerne har været meget positive, men pointene ikke er fulgt med. Jeg har spillet meget musik. Derfor ved jeg en masse om rytme og kan se, hvis nogen har danset fuldstændigt ude af takt, men alligevel fået højere point end os. Det synes jeg faktisk har været forvirrende. Til sidst lukkede jeg fuldstændigt af for, hvad de sagde,” fortæller Ena til Her & Nu.

Ena Spottag fortæller, at hun på et tidspunkt var lige ved at gå ind ‘rive dommerne i kraven’. Det skete efter, at de havde givet danse-kollegaen Karen Mukupa elendige karakterer.

“Da Karen Mukupa havde danset tango, var jeg lige ved at gå ind til dommerne og sige, "nu skal i fandeme opføre jer ordentligt". De havde fået sådan nogle flotte kommentarer. Og så fik de alligevel røvdårlige karakterer. Det var så ufortjent, og det kan de ikke være bekendt. Jeg blev så sur, at jeg var lige ved at gå ud i studiet og hive dem i kraven.”

Gense Enas sublime cha-cha-cha i klippet her. Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?