Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Engelske spillerindkøb for 7,8 mia.!

11:15 - 02. sep 2014

Engelske spillerindkøb for 7,8 mia.! premier league, fodbold

Engelske spillerindkøb for 7,8 mia.! premier league, fodbold
Det var ikke småpenge, Liverpool pungede ud med for Mario Balotelli.

Transfersummerne er skyhøje i moderne fodbold, og nu slår Premier League-klubberne for tredje år i træk rekorden for det samlede forbrug.

Selvom mange nok er enige om den professionelle fodbolds underholdningsværdi, så kan de gigantiske summer, der langes over bordet i forbindelse med spillerhandler, stadigvæk synes voldsom.

Og det just overståede transfervindue har på ingen måde været en undtagelse, når det kommer til forbrug. Snarere tvært imod.

Især har man for alvor haft spenderbukserne på i det britiske, hvor Premier League-klubberne, som sædvanlig, har investeret astronomiske beløb i nye spillere.

Til sammen har de engelske topklubber i dette transfervindue brugt hele 7,8 mia. kroner, hvilket, for tredje år i træk, er ny rekord. Det skriver BT.

Ikke mindst via købet af Ángel Di María, der i sig selv var rekordhøjt, har Manchester United bidraget aktivt til den svimlende sum. Indkøb for ca. 1,4 mia. kroner er det blevet til for storklubben, som har klaret sig mindre godt siden Sir Alex Fergusons afsked.

Også Liverpool har været på en seriøs omgang shopping, og med køb for 1,1 mia. kroner indtager klubben en sikker andenplads i forbrugsfesten.

Sammenlignet med andre prominente europæiske ligaer er Premier League da også i en klasse for sig, når man ser på transfersummer. La Ligas 4 mia. kroner og Serie A's 2,4 mia. er nærmest småpenge i forhold til nævnte 7,8 mia. kroner.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?