Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Er Borat en kopi?

16:07 - 09. nov 2006

Er Borat en kopi? Borat, Sacha Baron Cohen, Mahir Cagri

Sacha Baron Cohens berygtede komiske figur Borat, der ligenu sælger som varmt brød i billetlugerne verden over, er måske et plagiat.

Den racistiske, homofobiske og ikke mindst kazakhstanske TV-vært, er blevet beskyldt for at have stjålet idéen fra tyrkiske Mahir Cagris hjemmeside. Hjemmesiden var så amatør-agtigt og bizar, at den blev sendt rundt i e-mails pga. dens høje humoristiske værdi og dermed gjorde manden bag den berømt (det var i internettets ungdom - dengang det dansende hamster stadig fik folk til at grine).

Cagri indspillede pop-sange, lavede interviews og fik sine femten minutter i fotografernes blitzlys, men forsvandt fuldstændig, da joken ikke var sjov længere. Nu stikker han hovedet frem igen med et postulat om, at Sacha Baron Cohen har kopieret hans hjemmesides karakter til journalisten Borat fra Kazakhstan.

Både Borat og Cagri har et tyk moustache, et jakkesæt og bader i små røde shorts. Desuden har Cagris (mangel på) grammatik også mange ligheder med Borats sprogbrug. Sætninger som "I kiss you" eller "I have home -car......." pryder tyrkerens miserable hjemmeside.

Cohen, der også står bag karakteren Ali G., holder sig i baggrunden og lader anklagerne skyde løs - som sædvanligt giver han kun interview som et af hans alter-egoer.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?