Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Er det her Beyoncés gravide mave?

10:09 - 13. jan 2015

Er det her Beyoncés gravide mave? beyoncé, jay z

Er det her Beyoncés gravide mave? beyoncé, jay z
Afslører Beyoncé endnu en graviditet her?

Flere gætter nu på, at popstjernen Beyoncé igen er gravid, efter hun har lagt kryptisk billede på Instagram.

Der skal ikke meget til for at sætte diskussionen i gang på de sociale medier, når man hedder Beyoncé og er verdens måske største popstjerne.

Netop dét formåede den 33-årige sangerinde da også, da hun søndag delte et lettere kryptisk billede på sin Instagram-profil.

Sådan skriver Ekstra Bladet.

På fotoet ser man Beyoncé ligge på stranden med en topmave bygget af sand, og det har fået en masse af hendes fans til at gætte på en igangværende graviditet.

Det er efter alt at dømme datteren, Blue Ivy, som har dækket sin mor til med sandet, men Beyoncé afslører på det sociale medie ikke, om der samtidigt er tale om en symbolsk afsløring.

Der er dog andre ting, der tyder på, at den smukke sangerinde venter et barn med sin mand, Jay Z. Under parrets 'On The Run'-turné i efteråret skiftede rapperen således en linje i en sang ud med "Cause she pregnant with another one" ("For hun er gravid med endnu én"). 

Beyoncés første graviditet afslørede hun også på kreativ vis, da hun for omkring tre år siden optrådte ved MTV Video Music Awards 2011.

"Jeg vil have jer til at føle den kærlighed, der vokser inde i mig," sagde hun dengang til publikum, og senere smed hun så mikrofonen fra sig for at gnide sig på sin voksende mave. Se klippet her:

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Kommer Danmark med til VM i Rusland 2018?

Ja, helt sikkert
Måske
Nej, det sker ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?