Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Er Kim Kardashian hemmelig agent?

17:36 - 18. maj 2016

Er Kim Kardashian hemmelig agent? Kim Kardashian, instagram, agent

Kan Kim Kardashian være en agent, hyret af Instagram til at lægge udfordrende billeder på de sociale medier? Det er ikke en forsinket aprilsnar – faktisk mener den iranske revolutionsgarde det helt alvorligt.

Realitystjernen Kim Kardashian er kendt for at dele udfordrende billeder på de sociale medier – heriblandt nøgenbilleder. Og det har fået den iranske regerings opmærksomhed.

Det amerikanske magasin Vanity Fair beskriver, hvordan en talsperson for revolutionsgardens gruppe for organiseret cyberkriminalitet langer ud efter Kim Kardashian. De mener, at realitystjernen arbejder for Instagram med at promovere en kultur, der går imod den livsstil, som Islam dikterer.

- Kim Kardashian er en populær fashion-model, derfor instruerer Instagrams CEO hende til at gøre det her naturligt. Der er ingen tvivl om, at der er penge involveret. Derfor tager vi det meget seriøst, fortæller Mostafa Alizadeh, der er talsmand for revolutionsgardens enhed for cyberkriminalitet.

Revolutionsgarden har til opgave at beskytte Irans kvinder og unge mod den ødelæggende vestlige kultur. Og ifølge dem er Kim Kardashian med til at fordærve Irans ungdom med hendes provokerende og udfordrende selfies.

Kan Kim Kardashian mon virkelig være Instagrams hemmelige agent?

Tirsdag vandt Kim Kardashian en Webby Award for 'breaking the internet' - se hendes korte takketale her:

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?