Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Er Kramer racist?

17:43 - 25. nov 2006

Er Kramer racist? Kramer, Seinfeld, Michael Richards

Cosmo Kramer - eller Michael Richards, som er hans virkelige navn - fra den populære tv-serie 'Seinfeld' gik amok i en stand-up klub og slyngede om sig med racistiske og nedværdigende ord.

Den ranglede nabo i amerikas største komedieserie kom i uføre, da han optrådte på en klub i USA. Da han igen og igen blev afbrudt af en sort mand i publikum, mistede han både tråden og fornuften .

"Shut up! For 50 år siden ville vi hænge dig med hovedet ned og stikke en gaffel op i røven på dig." skreg en ophidset Kramer. En blanding af grin og utilfredse tilråb nåede op til ham på scenen.

Den pinlige scene fortsatte da den sorte mand i publikum svarede igen og derefter udvandrede fra showet. Komikeren skreg efter ham: "Det er hvad der sker når du afbryder den hvide mand."

Nu kommer en angrende og tydeligt nervøs Michael Richards på banen med en undskylding. "Jeg er ikke racist," siger han i et talkshow og prøver at redde ansigt. Men videoklippet, der nu huserer på internettet, taler sig eget sprog.Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?