Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Er Line Kruse danseklar? Se dommen!

15:36 - 03. okt 2014

Er Line Kruse danseklar? Se dommen! vild med dans, line kruse

Efter Line Kruses pådrog sig en træningsskade, har det været usikkert, hvorvidt hun kunne stille op til fredagens udgave af 'Vild med dans'. Nu melder TV2 hende klar.

Der har været usædvanlig meget spænding på hos Line Kruse op til næste afdeling af 'Vild med dans', som afvikles i aften.

Sammen med nervøsiteten over de svære dansetrin, der i forvejen er til stede hos de modige dansere, så fik Kruse endnu en grund til bekymring, da hun under dansetræningen pådrog sig en skade.

Det har nemlig stået så grelt til, at hun risikerede ikke at blive frisk nok til at danse i aften, og indtil for blot få timer siden var det stadigvæk usikkert, om vi ville få Line Kruse og hendes dansepartner, Michael Olesen, at se på gulvet.

Ifølge Ekstra Bladet fortæller TV2 dog nu, at Line Kruse er blevet erklæret rask nok til aftenens svingom.

"Line vil rigtig gerne på gulvet og har modtaget behandling. I samråd med Line, Michael og en læge prøver vi at se tiden an. TV 2 tager ingen chancer i forhold til de medvirkendes helbred. Derfor har vi også haft Line på hospitalet, hvor hun er blevet skannet og tilset af en læge," siger Gitte Madsen, TV2's underholdningschef og fortsætter:

"Vi vil selvfølgelig være sikre på, at det er forsvarligt at lade hende gå på gulvet i aften til 'Vild med dans', og det har vi fået lægens ord for, at det er."

Skaden opstod, da Line fik et stød i ryggen under træningen af parrets pasodoble. Selvom hun først bed smerten i sig, måtte hun efter få sekunder give op, hvorefter hun blev kørt til behandling.

Det kunne der konstateres, at skuespilleren havde forstuvet to ribben og fået en forstrækning i maven.

Men nu er Line Kruse altså blevet klar, og du kan se hende og de andre dansere på gulvet fra klokken 20.00 på TV2.Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?